FOTBAL  »  Superliga  »  

Mircea Rădulescu: „Cristi Dulca a fost exclus de la cursurile PRO”

Cristi Dulca
Cristi Dulca

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2009 00:00

Şeful Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a dezvăluit astăzi că fostul antrenor al lui FC Vaslui, Cristi Dulca, nu mai participă la cursul de antrenor pentru licenţa PRO.

Cristi Dulca a fost exclus de la cursul pentru obţinerea licenţei PRO pentru că nu a reuşit să-şi păstreze postul la FC Vaslui. Nu a reuşit să facă dovada că este de nivelul Ligii I. Dulca fusese primit la jumătatea cursului, la intervenţia lui Adrian Porumboiu. Mai sînt şi alte probleme. Jumătate dintre cursanţi nu şi-au îndeplinit stragiul de pregătire la un club din străinătate. Daniel Timofte este cel mai în urmă, el neavînd făcut nici stagiul teoretic”.

Cursul de antrenorat este pe final, în curînd urmînd să se anunţe ce antrenori au obţinut licenţa PRO.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
 •  12 Noiembrie 2009, 20:29

D-le Mircea Radulescu , sunteti penibil intr-un cerc vicios : nu poti antrena in Div.A fara sa fii absolvent PRO iar daca nu esti absolvent PRO nu poti antrena in Div.A. Poate puteti dezvolta subiectul "la interventia lui Adrian Porumboiu" ? Gratare,bere,mici sau e mai complicat ? Dumneavoastra de la nivelul de fost antrenor de echipa nationala cum apreciati activitatea depusa de Dulca la Vaslui ? Noi,spectatorii constanti ai "interventiilor" credem ca este "marfa

 •  12 Noiembrie 2009, 20:02

dulca probabil l-a suparat pe porumboiu cu ceva. si cum porumboiu cam dicteaza la frf si lpf... orisicat mircea radulescu e penibil. daca el e directorul scolii de antrenori din romania e clar, suntem praf la nivel de antrenori. dom' profesor offffff

 •  12 Noiembrie 2009, 20:01

cine e mircea radulescu?ce a facut el in fotbal?stie cineva,performantele lui? unde a antrenat,in afara de scurta perioada cat a fost principal la nationala mircea,esti senil,chiar penibil,cand te vad la tv,schimb programul.chiar crezi ca esti un bun profesor,si esti util scolii de antrenori,daca e asa ,unde sant antrenori care au iesit de pe bancile scoli?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close