FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mircea Rădulescu: "Lui Piţurcă trebuie să-i şi arăţi banii, nu cred că vine la Craiova!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2009 00:00

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, este de părere că schimbările dese de antrenori din Liga I sînt dovada faptului că patronii îşi doresc rezultate doar pe ternem scurt şi consideră că Victor Piţurcă nu va da curs ofertei primite de la Universitatea Craiova decît dacă vor fi respectate condiţii foarte stricte.

"Cauza pentru majoritatea schimbărilor de antrenori este reprezentată de faptul că patronii îşi doresc rezultate foarte repede. Răbdarea patronilor faţă de tehnicieni este redusă, poţi să-şi pierzi postul chiar şi după unul sau două rezultate mai puţin fericite. Ultimul exemplu e Neagoe, care am înţeles că nu va mai continua la Craiova.

Se vorbeşte mult că Victor Piţurcă ar putea să ajungă acolo, însă condiţiile în care asta se va putea întîmpla sînt stricte. Piţi nu a venit nici cînd echipa mergea bine, era pe o poziţie bună în clasament, cred că va fi greu să accepte acum. Dacă o va face, condiţiile pe care le va pune sînt stricte.

Ar putea să apară divergenţe între el şi Mititelu şi în ceea ce priveşte obiectivul, care în acest moment este evitarea retrogradării. De asemenea, contează foarte mult şi banii pe care contează, e nevoie de întăriri, de jucători care să fie peste ceea ce Universitatea are în lot acum. Lui Piţurcă trebuie să-i şi arăţi banii, nu e suficient să-i promiţi!", a spus Rădulescu pentru gsp.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
bluelion71
bluelion71  •  26 August 2010, 21:25

Bai nene Mircea, mai tii matale minte ca tu ai facut praf CRAIOVA MAXIMA? Ia nu-ti mai da matale cu parerea cine vine si cine nu vine la Stiinta... Nu de alta, dar nu prea ai drept sa vorbesti despre echipa asta.

 •  14 Decembrie 2009, 15:49

BUNA INtr cine e miercea radulescu? da si cine e mititelu sal credem?eu stiu k el mereu se tine du cuvant si nu ar putea face rau niciodata stiintei, si baga milioane de euro in echipa....doar se vede nu?loku 13 spune multe

laurentiu91
laurentiu91  •  13 Decembrie 2009, 20:24

Cine e mircea radulescu?Ce a facut el in fotbal?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează