FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mircea Rădulescu, umilit de Rapid » "Îl pîrăşti pe Şumi? Predă abonamentul!"

Rădulescu i-a antrenat pe giuleşteni în sezonul '92-'93, terminînd pe locul 4, şi în '95-'96, ocupînd la final poziţia a treia
Rădulescu i-a antrenat pe giuleşteni în sezonul '92-'93, terminînd pe locul 4, şi în '95-'96, ocupînd la final poziţia a treia

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 10:27

Mircea Rădulescu a relatat cum rapidiştii au decis să-l pedepsească pentru că voia să-l trimită pe Şumudică la judecata comisiilor

Auzind că Mircea Rădulescu vrea să-l dea pe Marius Şumudică pe mîna comisiilor, şefii Rapidului au încercat să-şi umilească fostul antrenor.

"Riciu" a povestit stupefiat ce s-a întîmplat ieri la prînz: "Un salariat al clubului giuleştean m-a sunat imediat după ce am făcut anunţul legat de Şumi. Mi-a zis aşa: «Domnule Rădulescu, am o veste proastă. Misiunea mea e să vă comunic că trebuie să ne daţi înapoi invitaţia la sectorul VIP al stadionului»".

Şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF a continuat: "Am rămas şocat de acest gest urît. M-a durut foarte mult că cei de-acolo s-au pretat la aşa ceva. Am fost şi eu junior la Rapid şi primul antrenor de după Revoluţie care a dus această echipă în Europa. Suporterii giuleşteni m-au purtat pe braţe şi mi-au scandat numele".

După acest episod, spre seară, fostul selecţioner a anunţat la GSP TV că îl iartă pe Şumudică. "Marius şi-a cerut public scuze, a recunoscut că a greşit. Nu mai trimit memoriul la Comisii, ar fi păcat să dezechilibrăm în vreun fel partida Oţelul - Rapid".


Filmul zilei de ieri:
Ora 12:45 - Rădulescu anunţă că va depune un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Şumudică pentru că tehnnicianul şi-a dat pantalonii jos în conferinţa de presă de la finalul meciului cu Urziceni (1-0).
Ora 14:15 - Pe GSP.ro, Şumudică oferă prima reacţie după anunţ: "Nu ştiam că sînt în direct. Era mai mult o glumă între mine şi jurnalişti, cei care eram în sală. Dacă ştiam că mă filmează, mă controlam".
Ora 15:00 - "Riciu" e sunat de rapidişti, care-i pun în vedere să returneze invitaţia gratuită la lojele VIP.
Ora 17:10 - Antrenorul Rapidului reuşeşte să-i schimbe părerea lui Rădulescu în urma unui dialog purtat în direct la "Contraatac": "Cer clemenţă, a fost un gest necugetat".

Lazăr şi Bozo, în pericol cu Dinamo
Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici riscă să rateze derby-ul cu Dinamo. Căpitanul şi fundaşul stînga se află la limita suspendării, iar în cazul unui avertisment la Galaţi vor deveni indisponibili pentru duelul cu "cîinii". În aceeaşi situaţie privind cartonaşele se mai află Bornescu şi Grigore, însă cei doi au şanse mici să evolueze cu Oţelul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (37)
vladfisca
vladfisca  •  03 Martie 2011, 20:14

Ar fi cazul sa intre Borenscu in poarta...

chr508
chr508  •  03 Martie 2011, 10:19

Cate oi intra sa comenteze la un articol despre RAPID. Se vede ca plangeti din cauza ca voi nu aveti la stana un antrenor cu sange in instalatie... Iar Radulescu, daca e el atat de RAPIDist trebuia sa stea in banca lui, nu sa depuna memoriu impotriva lui Sumi. Sau poate a fost ordin de sus, sa incurce RAPIDul ca doar urmeaza meciul cu dinamo dupa Otelul.

chr508
chr508  •  03 Martie 2011, 10:16
Postat de many69 pe 02 Martie 2011, 17:07

Singurul lucru care imi place la dinamovistii si la rapidistii este ca ne numesc pe noi : Oii,Mioare,Ciobani si nu mai stiu eu cum,ce legatura avem ma noi cu trecutul unui patron? Pe mine unu chiar ma amuza.

@many69 Pai din moment ce becali recunoaste ca steaua e ca o stana... Sa-ti amintesc? Daca ciobanul nu scoate decat 5kg de branza pe cap de oaie schimb ciobanul... etc. Ma intreb oare, mita biciclista ce fel de animal e in stana din ghencea? Oaia neagra?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close