FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Mircea Rednic a pus ochii pe Gîngioveanu!

Articol de - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Intrat în dizgraţia lui Mititelu, mijlocaşul Craiovei ar putea ajunge în Azerbaidjan la Hazar Lankaran.

Cosmin Gîngioveanu (20 de ani) nu mai e dorit în Bănie de patronul Adrian Mititelu, iar Mircea Rednic îl vrea în Azerbaidjan. Finanţatorul Ştiinţei nu-l mai agreează pe internaţionalul de tineret după ce acesta a spus în dese rînduri că şi-ar dori să plece de la Craiova.

Mijlocaşul stînga nu a prins nici banca de rezerve în primele două etape din acest sezon. La partida cu Steaua, Gîngioveanu a fost adus la Bucureşti, dar nu a fost trecut pe foaie. Cu toate că Ţicleanu şi-ar fi dorit acest lucru, Mititelu a fost cel care s-a opus vehement. Antrenorul Universităţii l-a ales în cele din urmă pe Wobay, deşi fotbalistul din Sierra Leone a pierdut toată pregătirea de vară, ajungînd la echipă în urmă cu două săptămîni.

Rednic a aflat şi el că jucătorul e de vînzare şi intenţionează să facă o ofertă în următoarele zile. "Puriul" încearcă să-i convingă pe patronii azeri să plătească 700.000 de euro pentru a-l cumpăra pe mijlocaşul Craiovei.

"Nu pot să înţeleg de ce nu e folosit Gîngioveanu, un jucător foarte bun şi tînăr. În locul său joacă bulgarul ăla, Gargorov. Nu mi se pare mare fotbalist"
Sorin Cîrţu

2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Gîngioveanu sezonul trecut în cele 15 meciuri jucate pentru Craiova

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
phradamon
phradamon  •  03 August 2010, 17:31

de ar pleca odata toti simulantii astia de jucatori . sunt satul de panarame gen ionescu si gangioveanu!

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  03 August 2010, 13:01

pe langa calitatitle fotbalistice, mai conteaza si caracterul omului, gangioveanu e la fel ca andrei ionescu, se cred mari vedete, dar ei nu au realizat mai nimic pana acum ;) ar fi bine sa plece din tara

azcan
azcan  •  03 August 2010, 12:40

Toti spuneti numai prostii in loc sa vedeti lucrurile cum sunt de fapt.Nu se poate face comparatie intre Gangioveanu si Gragorov absolut deloc.Il apreciez pe Gangioveanu pentru talent si atat. Trebuia sa-si arate calitatile la echipa nationala de tineret unde a jucat.Apoi daca el vrea sa plece macar sa plece pe bani pentru ca pana acum Stiinta a cheltuit mult cu el sa ajunga la valoarea de acum.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează