FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 0-0

Mircea Rednic a urmărit din tribună Dinamo - Petrolul » Ce spune Ionel Dănciulescu despre o revenirea a "Puriului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 22:56

Prezent în tribună la Dinamo - Petrolul (0-0), Mircea Rednic pare tot mai aproape de o revenire în "Ştefan cel Mare". Antrenorul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, nu exclude această variantă. 

"Am remizat cu o echipă foarte bună, care are jucători cu o calitate peste media campionatului. Meritul băieţilor este foarte mare, îi felicit. E un rezultat echitabil. A fost un meci frumos, dar fără goluri.

Am trăit meciul la intensitate mare. Asta e meseria, trebuie să ne adaptăm situaţiei. Sînt bucuros de jocul echipei. Nu ne ajută rezultatul ăsta, dar trebuie să luăm partea bună a acestui meci.

Dacă Petrolul prinde o zi de graţie, e cea mai bună echipă din România. În viitor probabil că vom cîştiga şi împotriva Petrolului. Eu am ajutat echipa în acest moment greu, ce va fi mai departe, nu ştiu.

Nu decid eu dacă vine Rednic. Dacă oamenii din conducere vor avea nevoie de dînsul, eu sînt dispus să îl ajut. Pînă atunci, trebuie să ne vedem de treabă, mai sînt două meciuri", a spus Dănciulescu la LookTV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  01 Decembrie 2014, 09:15
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 01 Decembrie 2014, 07:22

La mulți ani tuturor românilor adevărați!

Ce-i aia "romani adevarati"? Si cine decide?

calinescu_
calinescu_  •  01 Decembrie 2014, 09:10

MDA , ASTA E DINAMO...!!! AM VAZUT UN PORTAR , MARC, MULT PESTE BALGRADEAN ...!!! AM VAZUT DOI FUNDASI CENTRALI DE NOTA 10 ....!!! CHIAR SI STELIANO FILIP A FACUT CEL MAI BUN MECI LA DINAMO IAR DACA IA EXEMPLU DE LA NEDELCEARU (FANTASTIC PUSTIUL) POATE AJUNGE SI EL FOTBALIST ....!!!! DACA NU O SA AJUNGA SI EL UN COSMIN MATEI SAU UN NILA ....!!! TOTUSI DINAMO NU E ECHILIBRATA LA MIJLOC ....!!! BOUBACAR ESTE UN FOTBALIST ADEVARAT INSA II TREBUIE LANGA EL UN INCHIZATOR ....!!! AR FI SOLUTIA MIRANDA SAU IONUT SERBAN SAU POT JUCA TOTI TREI .....!!!! ELTON PARCA ARE 38 DE ANI ....!!!! COSMIN MATEI E UN LOSER ABSOLUT ...!!! BARBOIANU E UTIL FUNDAS DREAPTA ....!!! SA VINA REDNIC.

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2014, 08:04

Trăiască România! s://www.youtube.com/watch?v=zTwgwEHiWm0

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close