FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Mircea Rednic a venit la cumpărături în Liga 1 » N'Doye se face azer

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Mircea Rednic a venit ieri în România pentru a negocia cu Nicolae Badea transferul lui Ousmane la formaţia sa, Hazar Lankaran.

Ajuns indezirabil în Ştefan cel Mare, Ousmane N'Doye va fi pus pe lista de transferuri în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie. Cum a auzit de problemele senegalezului, Mircea Rednic s-a urcat în avion, iar ieri a ajuns în România pentru a discuta cu Nicolae Badea transferul mijlocaşului de 32 de ani!

"Îl iau doar pe fotbalistul N'Doye"
"Am văzut că Ousmane are probleme la Dinamo şi cred că ar fi extrem de folositor pentru echipa mea. Eu am lucrat foarte bine cu el în Ştefan cel Mare, e un fotbalist foarte bun, iar celelalte amănunte care ţin de profilul lui le discut doar cu oamenii din fotbal şi cu el. Aş vrea să-l iau doar pe fotbalistul N'Doye la Lankaran", a zis Rednic

Împrumutul aduce 100.000 de euro
Trecerea lui N'Doye la Lankaran, locul secund în prima ligă azeră, se poate face abia în ianuarie. "Puriul" doreşte să-l împrumute pe Ousmane pînă în vară în schimbul a 100.000 de euro, cu opţiune de transfer definitiv. Ioan Andone şi-a dat acceptul, iar şansele ca afacerea să se perfecteze sînt foarte mari, mai ales că roş-albii vor scăpa şi de salariul său, cifrat la peste 120.000 de euro. Cum N'Doye nu doreşte să se prezinte la antrenamentele echipei secunde, "cîinii" şi-ar putea da acordul ca el să plece în Azerbaidjan şi să se antreneze sub comanda lui Rednic pînă în ianuarie, cînd va avea drept de joc.

180.000 de euro ar fi salariul anual pe care l-ar primi N'Doye la Hazar Lankaran

250.000 de euro va mai încasa Dinamo în vara lui 2011 dacă Rednic îl va păstra pe N'Doye la Lankaran


Altă opţiune, CFR

Surse autorizate din cadrul clubului din Ştefan cel Mare susţin că, în cazul în care Ousmane N'Doye nu-şi va da acordul să plece la Hazar Lankaran, el ar putea rămîne în Liga 1. CFR Cluj ar putea fi destinaţia sa viitoare, el urmînd să ajungă acolo la schimb cu stoperul Cadu. Această mutare depinde de Galatasaray, care îl monitorizează pe căpitanul clujenilor pentru un transfer în iarnă. Aceleaşi surse afirmă că portughezul de 28 de ani va îmbrăca tricoul alb-roşu dacă Hagi nu se va hotărî să-l achiziţioneze.

Speră şi la Andrei Cristea
Mircea Rednic va discuta cu şefii "cîinilor" şi despre posibilitatea achiziţionării lui Andrei Cristea. "Andrei e un atacant de valoare, un model în afara gazonului. Ştiu că va fi greu să-l aduc la Lankaran pentru că este dorit şi de cîteva echipe din Germania, însă voi încerca", a zis "Puriul". Azerii îl ademenesc pe golgeterul ediţiei trecute cu un salariu de 200.000 de euro, numai că roş-albii nu sînt dispuşi să-l lase să plece pe o sumă mai mică de un milion de euro.

"Bănel ar fi cel mai iubit!"
Bănel Nicoliţă este şi el pe lista lui Mircea Rednic, care a declarat în mai multe rînduri că îşi doreşte să-l transfere la finalul turului. "Îl vreau pe Nicoliţă, e un jucător foarte bun, valoros, care ar impresiona cu siguranţă. Datorită dăruirii pe care o arată, ar ajunge unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la echipa mea", a precizat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
redbuldog
redbuldog  •  15 Noiembrie 2010, 10:51

daca astea sunt afaceri marca ,,bhorcea”..clubul asta intra in faliment cat de curand!Acum nici ceea ce scrieti voi aici nu poate fi un reper real..prosportul zice alceva,in cazul N”2.

aldo_m
aldo_m  •  15 Noiembrie 2010, 10:34

daca mai ramne andone o sa GONEASCA TOTI JUCATORI BUNI SA RAMANA NULITATILE

aldo_m
aldo_m  •  15 Noiembrie 2010, 10:33

in ultima etapa la pitesti cand puteam sa luam locul doi ,jucatorii autohtoni se faceau ca alearga ,SINGURUL CARE VROIA SA CASTIGE ERA OSMAN E`NDOYE ,chestia asta l-a enervat pe giovanii becali care de cate ori aparea la tv al critica pe osman ca are viata nesportiva DUREROS E CA MAI SANT UNII CARE CRED IN SPUSELE LUI GIOVANII ,ferici sant cei saraci cu duhul ,andone l-a gonit pe helder ,zicu ,e`ndoye si paun ,DAR tentativa asta de antrenor cand o pleca sau cand o avea de gand giovanii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează