FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Mircea Rednic a vorbit despre cele mai urîte cinci minute din viaţa lui: "Am făcut totul bine, dar m-au dat afară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 16:19

Antrenorul român a acordat un interviu pentru revista FIFA, în care a vorbit despre perioada petrecută ca antrenor al celor de la Standard Liege şi despre cele mai fericite şi cele mai triste minute din viaţa lui.

"Eram la Petrolul şi m-au sunat cei de la Standard Liege să mă duc la ei. În dimineaţa după meciul din sferturile Cupei României am luat avionul pînă în Belgia şi m-am întîlnit cu preşedintele clubului.

I-am spus că era visul meu să antrenez pe Standard şi am discutat trei ore. Am ajuns la o înţelegere pentru un contract pînă la finalul sezonului, cam şapte luni.

Echipa era într-o situaţie proastă. Era pe locul 13 în campionat şi suporterii erau nemulţumiţi. Aveam ca obiectiv clasarea pe un loc de cupe europene şi după victoria cu 7-0 din meciul cu Gent am reuşit să ne îndeplinim obiectivul.

După un sezon lung, cu multe probleme reuşisem ceea ce părea imposibil. Au fost cele mai fericite cinci minute din viaţa mea, după care au urma cele mai triste cinci minute. M-am întîlnit cu preşedintele clubului şi mi-a zis că nu îmi mai prelungeşte contractul. Am făcut totul bine, dar m-au dat afară. Am fost dezamăgit", a declarat Rednic în interviu.

Mircea Rednic a fost antrenorul belgienilor din octombrie 2012 pînă în iunie 2013 şi a disputat 31 de meciuri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 01:15

mah, Strambule, tu esti un Coaci bun, mah,,, hai sa mai iei un titlu doua cu Dinamo si pe urma te roaga Standard in genunchi sa te duci la ei..)

istoricu
istoricu  •  12 Decembrie 2014, 22:53

vad ca nimeni nu spune ca dupa ce l-a dat afara pe m ircea standard a luat vara urmatoare campionatul cu evreul ala antrenor

utraian
utraian  •  12 Decembrie 2014, 22:14

Razbunarea lui Rednic a venit in februarie 2014 , din postura de antrenor al lui Gent. St. Liege - Gent 2-3. Dupa cum il stim pe Rednic probabil canta : "ce bine-mi pare ca ai luat teapa!" De altfel meciul respectiv s-a regasit pe biletul castigator al unui parior bucurestean, victoria lui Gent avea cota 7.50. La final castigul a fost in jur de 130000 lei (cu 2.5 lei investiti) , cel mai mare castig la pariuri de pana atunci in Romania. O nebunie de bulan

Vezi toate comentariile (7)
Comentează