FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-0

Rednic, dezlănțuit în conferință în subiectul de care depinde viitorul lui Dinamo: „Trebuie să plătească, ce vi se pare anormal?” + Dezvăluiri tari despre salariul unui om-cheie de la „câini”

Mircea Rednic nu l-a menajat pe Răzvan Zăvăleanu +24   FOTO
Mircea Rednic nu l-a menajat pe Răzvan Zăvăleanu

Articol de , , - Publicat sambata, 09 martie 2024 03:42 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 09:20

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a atins un subiect spinos în conferința de presă de la finalul meciului cu Dinamo, pierdut de „Bătrâna Doamnă” cu 0-1, în urma căruia arădenii și-au luat adio de la visul play-off-ului.

„Puriul” a avut un discurs avântat despre procesul pe care-l are în desfășurare cu Dinamo, în contextul în care ieșirea „câinilor” din insolvență mai depinde doar de stingerea litigiului dintre club și fostul său antrenor.

Filmul complet al scenelor războinice de la Dinamo - UTA » 60 de minute apocaliptice, bătaie în curtea bisericii și o ambuscadă diabolică: rezumatul brutal desprins de pe front
DINAMO - UTA 1-0
Filmul complet al scenelor războinice de la Dinamo - UTA » 60 de minute apocaliptice, bătaie în curtea bisericii și o ambuscadă diabolică: rezumatul brutal desprins de pe front

Rednic, cel care solicită primirea a 32.000 de euro, echivalentul a patru salarii, după ce a fost concediat de Mureșan și Zăvăleanu în decembrie 2021, reclamă felul în care a fost tratat de Dinamo, considerând că ar fi trebuit să primească mai mult respect din partea anumitor oameni din club.

Mircea Rednic, tăios în subiectul de care depinde viitorul lui Dinamo: „Meritam mai mult, la ce am făcut pentru club!”

„Procesul acesta nu-i de acum, normal că e o chestiune de orgoliu, la felul cum am fost dat la o parte. Mi s-a făcut o notificare pe WhatsApp, ca la ultimul angajat! Cred că meritam mult mai mult, la ce am făcut pentru Dinamo.

Până la urmă, ceea ce a urmat le-a demonstrat că au făcut o greșeală. Am văzut că se mai bagă unii în seamă, dar să nu uite că eu am venit după a noua sau a zecea etapă, ei erau cu Bonetti, aveau șapte înfrângeri și înfrângeri grele, cu 3-0, 4-0, FCSB ne-a umilit (n.r. 6-0). Iar lucrurile au fost foarte clare, ne-am văzut cu toții, și cei la PCH, și Zăvăleanu, și Mureșan, și domnul Badea.

Le-am spus clar că n-a cum să preiau echipa, dar ei au spus: «Nu, o preiei acum, vezi ce mai e nevoie și din iarnă mergem mai departe». Apoi, vezi Doamne!, s-au speriat și Mureșan, și Zăvăleanu, și Elias că vreau eu să fac mari schimbări.

Eu vorbeam de șase-șapte jucători (n.r. care să fie transferați), dar după mine au venit 12 jucători și alți doi antrenori”, a declarat „Puriul”, la finalul întâlnirii de vineri seara.

Mircea Rednic nu uită și nu iartă: „Dinamo trebuie să plătească! N-ar fi retrogradat cu mine”

Tehnicianul care a adus ultimul titlu din vitrina „câinilor” a continuat în aceeași notă și l-a „mitraliat” pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo. Omul care i-a semnat, practic, sentința în decembrie 2021:

„Toată lumea se agită că e Rednic în proces cu Dinamo, dar sunt oameni la club care încă iau bani și care nu știu dacă îi merită. Mă refer la Zăvăleanu! E la al treilea an aici, are cel puțin 12.000 de euro plus TVA, eu așa știu. Și știu sigur!

Asta nu deranjează pe nimeni, îi deranjează că Rednic are un contract... Văd că la alții s-au respectat contractele. Au fost sunați și li s-a spus: «Vezi că ai de luat bani». Iar la Rednic...

Rednic, dezlănțuit în conferință în subiectul de care depinde viitorul lui Dinamo: „Trebuie să plătească, ce vi se pare anormal?” + Dezvăluiri tari despre salariul unui om-cheie de la „câini”
Mircea Rednic nu l-a menajat pe Răzvan Zăvăleanu

Spuneți-mi și mie, cine a mai împrumutat clubul cu bani? Toată lumea vine cu povești, cu sfaturi. Suporterii și Rednic, atât. A făcut-o și Zăvăleanu, dar el avea interes ca Dinamo să nu dea faliment, iar el să continue.

Văd că îi deranjează că Rednic are un contract pe care ei nu l-au respectat. Iar cei care au făcut pasul să mă dea afară trebuie să plătească, fiindcă Dinamo a retrogradat și a pierdut foarte mulți bani!

Eu sunt sigur că n-ar fi retrogradat cu mine la echipă, uitați exemplul UTA! I-am salvat de la retrogradare, mi s-a dat mână liberă, am format o echipă și m-am bătut la play-off.”.

Elias a fost și el la discuții, nu el e președintele Asociației PCH? El a participat la toate discuțiile importante și a avut un cuvânt de spus. Eu nu eram dat afară dacă n-aveau acordul lor (n.r. - al DDB). Domnul Badea iese din ecuație, eu eram la el în birou când mi s-a trimis notificarea, vorbeam de lot, de condiții.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Mircea Rednic, pornit să-și facă dreptate: „Asta e suma! Ce vi se pare anormal?”

Tehnicianul în vârstă de 61 de ani și-a continuat tirada:

„Trebuie mai mult respect! Pentru alții mumă și tocmai pentru ăla care a pus suflet...?! Că treaba cu infarctul s-a adunat, n-a fost doar de la Arad, s-au adunat. Vă dați seama cum m-am simțit eu când ești notificat...

Eu eram încă în obiectiv, iar în contract era stipulat că, în momentul în care sunt dat afară și încă suntem în obiectiv, ei sunt obligați să plătească patru salarii. Asta e suma. Ce vi se pare anormal?

Tot timpul Rednic a renunțat, Rednic a dat bani, dar până la urmă cine a ieșit «căpușarul-șef»? Rednic și cu fiică-sa, normal!, a tunat „Puriul”.

FOTO. Imagini de la Dinamo - UTA + scenele huliganice de dinaintea partidei

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

Farul și Sepsi Sf. Gheorghe au obținut ultimele două locuri din play-off, la capătul a cinci meciuri pasionante. Cele două se alătură deja calificatelor FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. (AICI, tot ce s-a întâmplat în cele cinci meciuri de totul sau nimic de vineri seara).

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Mircea Lucescu și-a spus marele regret, după ce a văzut victoria lui Dinamo cu UTA: „Sunt foarte puțini români și asta mă doare!”

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamo, victorie de aur cu UTA! „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”

VIDEO Mircea Lucescu și-a spus marele regret, după ce a văzut victoria lui Dinamo cu UTA: „Acest lucru mă doare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
florinberceni
florinberceni  •  09 Martie 2024, 19:01

Are dreptate. Contractele trebuie respectate.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  09 Martie 2024, 15:25
Postat de ap0klyps3 pe 09 Martie 2024, 10:09

Ai primit exact ce meritai și vei lua nimic cu procesul tău

Ia lucreaza tu pe promisiuni, mai da ai tu bani la companie si apoi vezi ca esti dat afara. Ti-ar comveni, asa-i, ca doar mancare, apa si aerul sunt gratis...

Ceasu_Rau
Ceasu_Rau  •  09 Martie 2024, 12:32
Postat de ap0klyps3 pe 09 Martie 2024, 10:09

Ai primit exact ce meritai și vei lua nimic cu procesul tău

Intr-o lume civilizata contractele se respecta. Nu faci un contract si pui acolo orice doar cu speranta ca daca nu iese cum vrei tu, cealalta parte o sa spuna ca nu are pretentii si o sa faca cum vrei tu. Nu merge asa, contractul e contract. Asta ti-o spune un om care ani de zile a negociat si incheiat contracte, nu in fotbal, dar de milioane de euro.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează