FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, viitorul conducător al lui Dinamo? „Nu e târziu!” » Două condiții obligatorii pentru start

Mircea Rednic / foto: Imago Images
Mircea Rednic / foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 21:04 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 21:53

Mircea Rednic, actualul antrenor de la UTA, dar și suporter dinamovist pe viață, nu a renunțat la ideea de a investi la clubul din Ștefan cel Mare. A vrut clubul, ar putea finanța Dinamo în viitor, dar, mai întâi, ”câinii” să iasă din insolvență, apoi să se facă noul stadion

Mircea Rednic, 61 de ani, a răpus Dinamo, luni seară, UTA revenind după golul lui Politic și învingând cu 2-1 după reușitele lui Micovschi și Freitas. ”Puriul” a dansat în discoteca improvizată din vestiarul echipei, după partidă, a fost euforic, mai ales că formația sa a ieșit momentan din zona retrogradării.

6 etapeconsecutive fără eșec a bifat UTA, două victorii și patru remize

Mircea Rednic le-a dat „na-na” celor de la Dinamo

Mircea Rednic a rămas apreciat de mulți suporteri ai ”câinilor”. El a fost maziliat, ultima oară, în decembrie 2021, în ediția în care Dinamo a retrogradat. Tehnicianul a bifat cinci mandate ca antrenor al roș-albilor, el a adus ultimul titlu de campioană al echipei, în 2007.

Cu toate acestea, chiar dacă nu uitat afrontul de acum doi ani, Rednic și-a declarat mereu deschis simpatiile dinamoviste. Nici acum nu se dezice de ”câini”, a afirmat public și înaintea confruntării directe că echipa sa de suflet rămâne Dinamo. Și nu a renunțat la ideea de a veni, cândva, finanțator la clubul din Ștefan cel Mare!

Acesta era planul de acum mai mulți ani al ”Puriului”, fie să devină acționar, fie să preia controlul clubului. Ideea încă este fezabilă, pentru viitor!

Disco în vestiarul Aradului: Mircea Rednic a dansat după victoria în fața lui Dinamo! Imagini fabuloase
UTA - DINAMO
Disco în vestiarul Aradului: Mircea Rednic a dansat după victoria în fața lui Dinamo! Imagini fabuloase

Mircea Rednic a luat OK-ul familiei: ”Nu-i nimic pierdut, nu e prea târziu”

”Dinamo rămâne Dinamo pentru mine. Cu mare drag m-aș întoarce, n-ai cum să nu te întorci la o echipă la care ai jucat și ai avut performanțe. Am vrut să mă implic financiar. Primul lucru, l-am întrebat pe domnul Badea, el deține palmaresul, el are tot ce-i legat de Dinamo, după 2003, sau când, el a zis că nu e momentul, știa mai bine de ce nu e momentul...

M-am înțeles și cu Șerdean (n.red fostul acționar majoritar al clubului), sau cum îl cheamă, cel care avea acțiunile. Greșeala mare a fost că m-am interesat de acțiuni, asta i-a deranjat, de asta m-au dat la o parte. Am vrut să cumpăr Dinamo, domnul Badea mi-e martor”, a dezvăluit Rednic la Fanatik SuperLiga.

„Da, aveam banii. Eram pregătit, am primit și acordul familiei, asta contează. Mi-au dat OK. Nu-i nimic pierdut, nu e prea târziu. Cum văd eu situația, nu s-a schimbat mare lucru”, a mai punctat Rednic, lăsând să se înțeleagă că este dispus în viitorul apropiat să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

Două condiții obligatorii pentru ca Mircea Rednic să bage bani la Dinamo

Suporterii sunt extrem de nemulțumiți de situația echipei, a clubului, îi acuză de mai multe luni actualii acționari, în frunte cu Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, că nu investesc în transferuri, în primul rând. Cei doi au preluat în februarie controlul clubului.

Conform surselor GSP, Rednic a luat în calcul, încă, o investiție la Dinamo, dar sunt mai multe condiții de îndeplinit. În primul rând, clubul să iasă din insolvență. Mai sunt peste un milion de euro de plătit din datorii, după implementarea planului modificat, iar actualii acționari au transmis că în 2024 se va ajunge pe zero, iar Dinamo va ieși din insolvență.

Apoi, Rednic așteaptă ridicarea noului stadion din Ștefan cel Mare, tot la fel, buldozerele fiind așteptate să treacă la muncă din 2024. Oricum, este un plan mai amplu, ce privește și CS Dinamo, și atragerea altor oameni de afaceri.

Eu nu cred că Dinamo va retrograda, la cum am văzut echipa jucând. Echipa chiar a jucat. Cu câțiva jucători, Dinamo se poate salva. Am urmărit mai multe meciuri, știu ce vorbesc
Mircea Rednic, antrenor UTA

Citește și alte știri:

EXCLUSIV / VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lunii octombrie, ia în calcul postul de selecționer: „Oricine se gândește la asta” + Regretul carierei de tehnician

EXCLUSIV Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Mr.President
Mr.President  •  10 Noiembrie 2023, 11:02
Postat de unbiped pe 08 Noiembrie 2023, 09:31

Doamne, cat de ,,academician" esti! Cum *** reusesti sa te loghezi?

Cu doua degete. Tu le ai opozabile mămițică gigistă!?

Mr.President
Mr.President  •  09 Noiembrie 2023, 10:37
Postat de unbiped pe 08 Noiembrie 2023, 09:31

Doamne, cat de ,,academician" esti! Cum *** reusesti sa te loghezi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unbiped
unbiped  •  08 Noiembrie 2023, 09:31
Postat de Mr.President pe 08 Noiembrie 2023, 08:51

Rednic e refuzat cu stoicism pentru că ar scoate pe Dinamo de la aparate! Iar un Dinamo puternic îi încurcă teribil pe stelisto-gigistii-blatisti abonați an de an la play-off de arbitri mânjiți și corupți.

Doamne, cat de ,,academician" esti! Cum *** reusesti sa te loghezi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează