FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, fascinat de un jucător dinamovist: "În cel mai scurt timp va deveni om de bază"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 10:55

Dinamo a adus zece jucători în această iarnă, printre care Eric Bicfalvi, Ekeng și Romario Kortzorg.

Dintre fotbaliștii aduși de formația dinamovistă, Romario Kortzorg este cel care l-a impresionat cel mai mult pe Mircea Rednic. Antrenorul roș-albilor e mulţumit de randamentul arătat de Romario Kortzorg și l-a lăudat pe acesta.

"Romario vine după o accidentare. El a sosit accidentat când a semnat cu Dinamo, dar suntem mulţumiţi de ceea ce arată. Va deveni în scurt timp jucător de bază al echipei, are calitate", spune Rednic despre Romario.

În vârstă de 26 de ani, mijlocașul lateral a venit din postura de jucător liber de contract, după ce a plecat de la ASA Tg. Mureș. Pentru "câini", Romario a jucat patru meciuri și nu a marcat niciun gol.

transferuri DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber), Bicfalvi (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
luc11
luc11  •  16 Martie 2016, 22:13

pare cam superficial...nu se concentreaza destul cand exista opurtunitati de a marca...gen nu paseaza exact sau la cine trebuie sau mai face o floricica

896192067117678
Nello Milano  •  16 Martie 2016, 17:18

BAI CHRONIC CAND ESTI PROST CE URECHE TE DOARE ?

eucutine
eucutine  •  16 Martie 2016, 17:06
Postat de chronic pe 16 Martie 2016, 16:43

Cel mai bun 11: ramniceanu-mamele,rusandru,pjulici,mevia-ndoye,comanescu,coltescu,bârsan-Tudor,bts

ce cauta legenda fcsp-ului, tudor, la Dinamo?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează