FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - UTA ARAD 1-1

VIDEO Rednic a anunțat că UTA se desparte de atacantul cu 14 goluri în sezonul trecut: „A fost ultimul lui meci”

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad
Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

Articol de , - Publicat sambata, 15 iulie 2023 10:45 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 16:06

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a declarat, la conferința de presă de la finalul meciului cu Oțelul Galați, scor 1-1, că atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (23 de ani) va pleca de la echipă, întrucât clauza de reziliere i-a fost plătită. 

„Puriul” a spus că a discutat cu Alexandru Meszar, conducătorul clubului, care l-a informat că Virgiliu Postolachi va pleca la o echipă din străinătate, din liga 2. Din informațiile GSP, se pare că este vorba de o formație din Franța, care are ca obiectiv promovarea în Ligue 1. Clauza de reziliere este cifrată la 300.000 de euro. 

Discursul lui Hagi după ce l-a vândut pe Mazilu: „Farul e nimeni, să nu ne mințim” + „Și în somn știu că ceilalți au buget mai mare ca noi”
FARUL
Discursul lui Hagi după ce l-a vândut pe Mazilu: „Farul e nimeni, să nu ne mințim” + „Și în somn știu că ceilalți au buget mai mare ca noi”

VIDEO. Mircea Rednic anunță că Virgiliu Postolachi pleacă de la UTA: „A fost ultimul lui meci”

A fost ultimul meci al lui Postolachi. Am discutat și cu domnul Meszar, are o clauză în contract. Am mai fi putut să-l ținem 2-3 etape, dar și el își dorește să plece, e o șansă să joci la o echipă din liga a doua, care și-a propus promovarea, o echipă bună. 

Îmi pare rău că pleacă, supărarea mea e că nu-ți cade bine să ți se spună cu 2 zile înainte că cineva vrea să plătească clauza, când el trebuia să fie titular... Dar o să ne descurcăm și fără el.

Rednic a anunțat că UTA se desparte de atacantul cu 14 goluri în sezonul trecut: „A fost ultimul lui meci”
Virgiliu Postolachi

99,9% va pleca, de-asta nici n-am început cu el. N-a fost nici la antrenament la 100%, l-am protejat știind că va pleca. N-am vrut să riscăm, dar când a intrat a făcut diferența, a câștigat mai multe dueluri”, a declarat Mircea Rednic. 

Virgiliu Postolachi ajunsese la UTA Arad în iulie 2022, după despărțirea de belgienii de la Mouscron. În tricoul „Bătrânei Doamne”, acesta a jucat 46 de meciuri, a marcat 14 goluri și a dat 3 pase de gol. 

Mircea Rednic, după Oțelul - UTA: „Sigur vom arăta mult mai bine fizic”

Mircea Rednic a vorbit și despre felul în care elevii lui s-au prezentat din punct de vedere fizic. Tehnicianul e convins că elevii lui se vor pune la punct cu pregătirea fizică până pe 21 iulie, când UTA primește vizita lui CFR Cluj

„Mai avem o săptămână, sigur vom arăta mult mai bine fizic. Sunt 3 jucători care ne așteaptă acasă, au făcut antrenament, 2 dintre ei au avut continuitate la echipele lor, înainte să vină la noi, și echipa noastră va arăta mult mai bine. Sper, pentru că jucăm cu CFR acasă”, a mai punctat acesta. 

Citește și: 

MM Stoica, impresionat de noul jucător de la Rapid: „Cel mai bun. A arătat că e fotbalist, e rafinat”

Două vești bune pentru Dinamo: ce se întâmplă la meciul cu Universitatea Craiova

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
88gore88
88gore88  •  15 Iulie 2023, 17:29

Cu asemenea clauze e ca și cum îl dai aproape gratis.Pe lângă faptul ca este nepregătit pt o asemenea experienta (la anu e posibil sa promoveze în Ligue 1) cu siguranță va fi unul din jucătorii care vor face tușa pana spre finalul contractului.Pt ca își permit,pt ca avenit aproape gratis.Pt ca dacă ar fi plătit 30 Mil l-ar fi jucat și intr-un picior fiind nevoiți sa justifice banii investiți,ca în cazul Herry Maguire la Man Utd (+80Mil transferat de la Leicester).Cu asta exista clipuri de 10 min pe YouTube cu gafele lui dar încă I se dau șanse pt ca prețul plătit pt el taie căpățâni importante în club...

popescu222
popescu222  •  15 Iulie 2023, 15:42

Imi amintesc perfect meciul Dinamo-UTA 2-2 cand am condus cu 2-0 si UTA a egalat incredibil si nemeritat. La noi era Mircea antrenor, si parca de atunci a inceput declinul. Acele 2 puncte pierdute au fost foarte importante. Cred ca daca ramanea Mircea n-am fi retrogradat, si ii doresc succes cu UTA, intai pentru ca e un adevarat dinamovist, si pe urma pentru ca m-am simtit mereu foarte bine in urbea de la granita de vest.

gogoasamare
gogoasamare  •  15 Iulie 2023, 12:37

Aduce Rednic, sii fata lui, atacanti de top, care dau 1 gol, in 50 de meciuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează