FOTBAL  »  Superliga  »  S-AU PREMIAT ARBIRII

Mircea Sandu: "A fost un an bun fotbalistic, felicit echipa României U21"

RomaniaU21
RomaniaU21

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu, a spus că anul fotbalistic a fost unul bun mai ales din punctul de vedere al echipei naţionale U21.

 

"Dacă arbitrajul românesc recapătă aprecieri pe plan internaţional, bravo lor. Balaj este cel mai bun arbitru al anului şi au mai fost cîţiva care şi-au făcut treaba foarte bine. Balaj a prins două meciuri în Liga Campionilor, e bine.

A fost un an bun din punct de vedere fotbalistic, mai ales pentru performanţa echipei de tineret şi echipa mare prezintă anumite perspective după meciul contra Italiei.

Oţelul are o pepinieră foarte bună şi a jucat după chipul şi asemănarea lui Dorinel. Îi felicit, bravo lor!", a spus Sandu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
gsp2
gsp2  •  12 Decembrie 2010, 22:19

Daca sunteti satul de scandaluri si alte porcarii din lumea fotbalului,va astept cu stiri si noutati din lumea rugbyului la adres ://badaradrianeugen w*o*rd*prees com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * ) Si nu uitati Rugby-ul inseamna respect in primul rand. Si puteti vedea ce e in "oraselul lui Adi" ://badaradrian bl*og*sp*ot com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * )

gery76
gery76  •  12 Decembrie 2010, 22:12

Este incredibil ce se intampla in fotbalul romanesc.Se zbate in coma profunda ,iar groparul acestui fenomen in Romania ne spune ca a fost un an bun. Chiar la tineret a fost un an slab deoarece am intalnit cea mai slaba echipa de tineret a Angliei din intreaga sa istorie ,dupa cum chiar ziaristii englezi au declarat,iar la echipa mare am avut o singura victorie tot anul.Rusine acestui impostor care si-a batut joc de fotbalul romanesc dar Dumnezeu nu doarme si ii va mai da ''destule bucurii''.

riccardo1966
riccardo1966  •  12 Decembrie 2010, 21:43

Ancora non sei fradice ? Schifoso !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează