FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ DE LA FRF

Mircea Sandu: “Nu am făcut nici o referire la Bucşaru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

Preşedintele FRF afirmă că nu a existat nici o referire directă a sa către situaţia Unirii Urziceni sau a patronului Dumitru Bucşaru în Comitetul Executiv de ieri. La şedinţă, printre subiectele dezbătute, s-a aflat şi conţinutul articolului 4 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), care interzice cesionarea dreptului de participare într-una din ligile din România.

Mircea Sandu nu a spus că dacă Bucşaru retrage echipa, aceasta va face avea interdicţie de participare în primele trei ligi. Doar s-a evocat situaţia în sine şi cum se pot stopa aceste «tranzacţii»”, a precizat Paul Zaharia, directorul departamentului de relaţii cu mass-media din cadrul FRF.

De altfel, CEx a aprobat modificarea termenului în care se pot aplica dispoziţiile articolului privind comasarea cluburilor, reducîndu-l de la 30 iunie 2012 la 30 iulie 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează