FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Sandu sare în apărarea Stelei: "Îi atrag atenţia Ministrului Apărării!" » Ce a spus şi Dumitru Dragomir despre problema campioanei

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 22:35

Mircea Sandu sare şi el în ajutorul Stelei şi îi atrage atenţia lui Mircea Duşa despre problema dintre MApN şi campioana României. Fostul şef al FRF nu crede că ar fi trebuit să se ajungă pînă aici, mai ales pentru ceea ce înseamnă Steaua în România. 

"Observ nişte lucruri care chiar mă îngrijorează. Ce cîştigă Clubul Sportiv al Armatei Steaua, avînd această siglă pe care nu vrea s-o lase fotbalului? O siglă care a adus atîtea satistfacţii, care a scos lumea în stradă?

Gigi Becali a greşit, plăteşte, e în puşcărie, dar ţine acest club în viaţă de 14 ani, îl ţine bine. Aici sînt nişte ambiţii absolut tîmpeşti. Astea sînt măgării, o bătaie de joc. Şi îi atrag atenţia Ministrului Apărării. Poate să dea o decizie!", a spus Mircea Sandu la DigiSport.

Dumitru Dragomir a comentat şi el problema Stelei şi e de părere că s-ar fi putut lua mult mai puţine măsuri, iar emblema ar fi rămas în mare parte la fel.

"Steaua se numeşte tot Steaua. Fotbal Club Steaua Bucureşti adică FCSB. Ei au pierdut sigla şi culorile, dar nu şi denumirea. Ei puteau pune pe stema veche doar o cruce galbenă şi nu era nici o problemă, dar nu au ştiut.

Eu ştiu mai multe, dar ma abţin pentru că, nemaifiind la Ligă, nu vreau să-mi pun cuie în talpă. Pînă va începe campionatul, Sînmărtean şi Szukala vor pleca. Enceanu şi Creţu sînt jucători de perspectivă. Nu ştiu însă dacă sînt mai buni decît ceea ce are Steaua în ogradă", a zis Dragomir la DolceSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
andy_2008
andy_2008  •  13 Ianuarie 2015, 18:02

Ponta alias Pinochio sau Buratino de Romania se dadea mare Stelist. O sa tinem minte sa votam PSD iar.

inichita
inichita  •  13 Ianuarie 2015, 11:47

Nasu are dreptate . Clubul Sportiv al Armatei Steaua, are mai mult de castigat daca FC Steaua ramane cu sigla si culorile . Fotbal Club Steaua este mai cunoscuta in lume decat Clubul Sportiv al Armatei Steaua iar strainii stiu de Steaua nu de FC sau CSA . Pierzand sigla şi culorile este ca si cum ti-ai pierdut mare parte din identitate si din suporteri , spre bucuria multora .

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  13 Ianuarie 2015, 09:38
Postat de danieb pe 13 Ianuarie 2015, 09:29

Stiti ce?Ma doare in cot de sigla si culorile lui Steaua. Mi se pare incredibil ca Mircea Sandu, un om care nu a miscat un deget sa ajute Sportul Studentesc, echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfactii ca fotbalist, vine acum sa apere un club pentru care nu a jucat.Da, si aia de la minister sunt de neinteles, ca tot ce pot sa faca ei cu sigla si culorile e sa le tina bine intr-un sertar. Poate cine stie, isi face echipa si o inscriu in judeteana la Avram acolo.O sa ii atraga atentia ministrului apararii?Pai de ce nu ai miscat un deget domnule Sandu cand s-au dus dracu Universitatea Craiova, FCM Resita, Olimpia Satu Mare, FC Arges, Sportul Studentesc....Alea nu erau simboluri?

De fapt, Mircea Sandu, când a fost vorba să facă ceva pentru vreo echipă de club, mai tot timpul a mișcat un deget. Pe cel mijlociu.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează