FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE

Mirel Rădoi, Petre Marin şi Marius Niculae au “Acurateţe de Maestru”

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Astăzi, Nike a lansat ghetele Nike TOTAL 90 Laser III! Noua versiune îmbunătăţită a ghetei T90, a fost realizată şi testată pe atleţi pentru a îndeplini obiectivul principal al jucătorilor care o poartă, acela de a înscrie cât mai multe goluri. Inovaţiile tehnologice pornesc de la “Shot Shield”- zona de lovire a mingii, care permite jucătorilor să şuteze din orice poziţie fără ca precizia execuţiei să fie afectată.

Cercetările Nike au relevat faptul că şuturile imparabile sunt acelea în care jucătorii imprimă balonului o mişcare de rotaţie, care îi conferă acestuia o traiectorie imprevizibilă pentru adversari. Gheata T90 Laser III înglobează în zona mediană o suprafaţă cu striaţii cu rolul de a imprima o mişcare de rotaţie balonului şi de a oferi jucătorilor o acurateţe îmbunătăţită a traiectoriei şi preciziei şutului.

Dacă generaţiile precedente ale Nike T90 asigurau “Acurateţe”, noua gheată T90 Laser III asigură “Acurateţe de maestru” şi este deja în arsenalul de bază al unor atacanţi de calibru ca Wayne Rooney sau Fernando Torres.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  04 Martie 2010, 18:22

l-au si gasit pe p. marin, astia de la nike... lui ii trebuiesc saboti olandezi,modelul traditional, nu nike.

 •  04 Martie 2010, 17:02

Rezultatele vin atunci cand exista dedicare si pasiune pt ceea ce faci, daca astea nu exista pot ei sa poarte si pe mama ghetelor astea.

 •  04 Martie 2010, 16:41

Laser frate.bai nene… cand eram io mic tin minte ca jucau aia fotbal si cu ghetele rupte si vai de mama lor si aveau rezultate de mii de ori mai bune. Astia si cu lasere fite spite tot nu o sa ajunga la valoarea lor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează