FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Mişcări de trupe la Pandurii » Un oficial al gorjenilor a părăsit clubul! Meciul cu Rapid poate fi ultimul pentru Petre Grigoraş

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 19:08

Preşedintele Consiliului de Administraţie al gorjenilor, Mihai Prunariu, şi-a dat demisia din funcţie, iar în locul acestuia ar putea veni Aurel Ţicleanu, potrivit unor surse din anturajul echipei.

De asemenea, următorul plecat de la Pandurii ar urma să fie Petre Grigoraş, care e gata să renunţe la funcţia de antrenor principal al echipei după meciul contra Rapidului, din această etapă.

În această nouă posibilă situaţie de la club, favorit pentru scaunul de tehnician ar fi Edi Iordănescu, fiul selecţionerului României, Anghel Iordănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
foxy
foxy  •  05 Decembrie 2014, 14:26
Postat de jianu_pandurii pe 05 Decembrie 2014, 12:11

nu stiu care e problema. Lotul este valoros, de cupe europene. Grigoras a aratat ca este antrenor bun. Ce nu merge la echipa asta de joaca in halul asta?

La echipa asta n-avem doi fundasi centrali de meserie ,n-avem un varf care sa marcheze constatant si n-avem din cei trei portari din lot,unul care sa n-o comita...Si asta tine de antrenor,ca el si-a facut lotul...

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  05 Decembrie 2014, 12:11

nu stiu care e problema. Lotul este valoros, de cupe europene. Grigoras a aratat ca este antrenor bun. Ce nu merge la echipa asta de joaca in halul asta?

foxy
foxy  •  05 Decembrie 2014, 10:55
Postat de udluc pe 04 Decembrie 2014, 21:44

LA CARE VOI DA CINE SUNTETI CE ATI CASTIGAT BA LOCUL VOSTRU E IN B PANDURI E O ECHIPA SUSTINUTA ILEGAL DIN BUGETUL LOCAL DE ALTFEL CUM E SI PETROLULComentariul tău...

Analfabetule,esti un rebut al societatii...lasa comentariile si pune mana pe abecedar...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează