FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Misiune îndeplinită! Arrivederci! » Federico Piovaccari a pierdut postul de titular deşi a rămas cel mai bun marcator

Piovaccari nu mai are loc în primul
Piovaccari nu mai are loc în primul "11" al Stelei, deși e cel mai bun marcator al roș-albaștrilor, în actuala stagiune

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 11:20

A ajutat-o pe Steaua să ajungă în grupele Ligii Campionilor şi e cel mai bun marcator al Stelei, dar acum Piovaccari nu mai prinde echipa.

Venirea lui Lucian Sînmărtean în Ghencea a dus la mutarea lui Federico Piovaccari pe banca de rezerve! Italianul nu s-a aflat printre titulari în cele două restanţe pe care roş-albaştrii le-au disputat pînă acum în 2014, cu Chiajna şi cu U Cluj.

Împotriva ilfovenilor a prins 10 minute pe teren, pe final, însă în cel de-al doilea meci nu a fost deloc introdus. Laurenţiu Reghecampf preferă acum să mizeze pe Chipciu pe postul de atacant.

Aşa s-a întîmplat la precedentele două meciuri şi la fel se gîndeşte să procedeze şi luni seara, pe terenul Concordiei! În prima parte a campionatului, Piovaccari nu a fost niciodată rezervă în două partide consecutive!

Iese Tănase, intră Keşeru
Astfel, Piovaccari se pregăteşte să fie din nou rezervă, chiar dacă acum unul dintre titulari, Cristi Tănase, e suspendat. În locul "decarului", Reghe îl va trimite pe gazon, din primul minut, pe Claudiu Keşeru, care va evolua în banda stîngă, urmînd ca roş-albaştrii să evolueze tot fără un vîrf veritabil pe teren.

Federico Piovaccari e împrumutat de la Sampdoria, unde va reveni la finalul acestui sezon, după ce steliştii au renunţat complet la ideea de a-l cumpăra definitiv. Problema o reprezintă salariul atacantului de 29 de ani.

Acesta cîştigă în prezent 700.000 de euro pe an, iar steliştii suportă doar 210.000 din această sumă. În vară, roş-albaştrii l-au adus pentru a-şi întări ofensiva în vederea calificării în Liga Campionilor.

Mutarea s-a dovedit a fi inspirată, avînd în vedere că Federico a înscris de 4 ori în cea mai titrată competiţie continentală, iar cele două goluri marcate în poarta Legiei au fost decisive pentru ca Steaua să ajungă în grupe.

10 goluri a marcat Piovaccari în tricoul Stelei, în cele 25 de meciuri bifate de el în toate competiţiile

Cum va arăta Steaua la Chiajna
Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Keşeru - Chipciu

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Un răsfăţat arogant!"
Dario Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo, a reacţionat ieri pe Facebook, după ce Laurenţiu Reghecampf a spus că Steaua nu se poate compara acum cu formaţia din Ştefan cel Mare: "Ce aroganţe... Ar trebui să aibă mai mult respect pentru istoria lui Dinamo! Vreau să-i amintesc că e foarte uşor să antrenezi Steaua în România, pentru că îşi poate permite orice jucător îşi doreşte. Şi dacă nu reuşesc jucătorii să cîştige un meci, atunci intervine clubul. Tuturor băieţilor de la Dinamo pe care îi port în suflet vreau să le amintesc că nici un meci nu este cîştigat înainte de a se juca. Haide, să i-o trageţi acestui răsfăţat recomandat. Sînt alături de voi!".

Becali rămîne în puşcărie
Tribunalul Constanţa a respins ieri cererea lui Gigi Becali de întrerupere a pedepsei cu închisoarea. Patronul Stelei nu va putea fi eliberat temporar pentru a se opera de hernie cervicală la o clinică din Viena. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată în cel mult 3 zile. "Am dureri de spate mari de tot, cînd mă apucă îmi vine să spun «Doamne, vreau să mor! Vreau să scap de durerile astea»", le-a declarat joi Becali judecătorilor.

"Popa simulează şi se plînge"
Emeric Ienei l-a criticiat pe Adi Popa pentru că mijlocaşul Stelei simulează prea mult în duelurile cu adversarii: "Adi Popa e un jucător bun, are calităţi bune, dar nu îmi place că simulează prea mult. Cum are un contact, cum cade şi începe să plîngă. Apoi se ridică în picioare şi o ia la fugă. Nu e fair-play! De multe ori are teren cîştigat, dar preferă să cadă. În plus se şi exagerează foarte mult că Steaua a pornit ca din tun cu Chiajna şi U Cluj. Eu zic că trebuie să aşteptăm meciurile cu echipe puternice".

"Nu ne e frică de Sînmărtean"
Patronul celor de la Astra, Ioan Niculae, a spus la Dolce că nu este impresionat de transferul lui Sînmărtean în Ghencea: "Nu mă pricep la fotbal, nu sînt antrenor, nici agent. Nu sînt Mourinho. Dar dacă îmi aduc aminte bine, nici un jucător de-al nostru nu murea de frică atunci cînd juca împotriva lui Sînmărtean. O echipă nu stă într-un jucător. Cum nici Barcelona nu stă în Messi sau Real în Ronaldo. De-acum începe returul, sînt destule meciuri".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
guta.vijelie.si.salam
guta.vijelie.si.salam  •  21 Februarie 2014, 16:51

deci treaba e asa, piovaccari nu a mai dat bani reghe-blatistului sa intre in echipa , si nervos ca a ramas fara lovele pentru dedicatii "El Grande Blatisto" l-a scos din echipa ! la stana nu te prezinti fara pile, daca esti curat esti out )))))))))))))

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  21 Februarie 2014, 16:22
Postat de stelist1986 pe 21 Februarie 2014, 14:12

E caracterstic actualilor conducatori de la Steaua. Italianul a preferat sa ramana pana in vara in loc sa plece la alta echipa, iar astora de la Steaua nu le-a convenit treaba asta pentru ca trebuie sa-i mai plateasca obligatiile salariale pana in vara, desi nu mai au nevoie de el. Am mari dubii ca i-au platit primele si cota de salariu si pana acum. Asa fac astia: cauta sa scape de jucatori fara sa le mai dea banii dupa ce s-au folosit de ei.

In plus, are nevoie sa-i rodeze pe Sanmartean + Keseru, primul a jucat foarte putin cu ceilalti colegi! Mereu a fost asa la club, in era Becali! Pe Tatu, angajat al clubului, l-au dat afara cand s-a accidentat si l-au adus inapoi dupa mult timp, cand si-a revenit,,, ___ E jignitor modul de a se comporta cu anumiti jucatori de care clubul nu 'MAI' are nevoie, dar sunt sub contract si sunt convins ca astea sunt ordinele ciobanului,,, restul sunt executanti,,, in afara de NN, ca el nici drept de semnatura nu are! Asta nu-i comportament de conducatori de club mare,,, ci de un conducator al unei tarabe de cartofi!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  21 Februarie 2014, 16:17
Postat de stelist1986 pe 21 Februarie 2014, 14:12

E caracterstic actualilor conducatori de la Steaua. Italianul a preferat sa ramana pana in vara in loc sa plece la alta echipa, iar astora de la Steaua nu le-a convenit treaba asta pentru ca trebuie sa-i mai plateasca obligatiile salariale pana in vara, desi nu mai au nevoie de el. Am mari dubii ca i-au platit primele si cota de salariu si pana acum. Asa fac astia: cauta sa scape de jucatori fara sa le mai dea banii dupa ce s-au folosit de ei.

+1

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close