FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mister rămîne acasă! Dinu nu va face deplasarea cu echipa în Austria

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 20:32

Cornel Dinu nu va pleca azi cu echipa în Austria: are probleme de sănătate, dar e nemulţumit şi de faptul că şefii nu-l lasă în pace pe Ciobotariu şi-i caută înlocuitor.

Liviu Ciobotariu a primit un vot de încredere din partea conducerii înainte de a pleca în cantonamentul din Austria, dar în culise se continuă căutarea unui antrenor. Se merge pe pista Renzo Rossi, care a fost rugat de "cîini" să trimită CV-uri cu antrenori tineri din Italia care au terminat şcoala de la Coverciano.

Ingredientele, tînăr, ieftin şi bun, sînt cam greu de găsit, iar pînă atunci Cornel Dinu are misiunea să-l ajute pe Ciobi în pregătirea şi reconstrucţia echipei.

Mister fusese rugat de şefi să facă deplasarea în turneul austriac, însă acesta nu se va urca azi în avionul cu care Dinamo va decola spre Munchen. În primul rînd, pentru că starea medicală nu este strălucită, apoi, pentru că nu simte că se poate lucra în linişte.

"Cît timp se tot propun antrenori, iar Ciobotariu nu este lăsat în pace, Dinu simte că nu poate face treabă în linişte. Plus că şi jucătorii sînt bulversaţi cînd văd că toate echipele fac transferuri, iar aici este degringoladă", a povestit o sursă din cadrul clubului.

"Tot ce pot să spun este că în cîteva zile vom anunţa noul antrenor. Nu vreau să speculăm nimic în momentul de faţă" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
policefun
policefun  •  27 Iunie 2011, 11:11

MISTER fi tare si stai de veghe a.i. sa nu ajungem rasul Romaniei. Putini au facut pentru DINAMO ce ai facut TU MISTER si de aceea eu cred in TINE. Multumim pentru tot, si , fi incontinuare acelasi MISTER pe care l-am iubit si respectat.

policefun
policefun  •  27 Iunie 2011, 11:12

MISTER fi tare si stai de veghe a.i. sa nu ajungem rasul Romaniei. Putini au facut pentru DINAMO ce ai facut TU MISTER si de aceea eu cred in TINE. Multumim pentru tot, si , fi incontinuare acelasi MISTER pe care l-am iubit si respectat.

englezu
englezu  •  26 Iunie 2011, 09:14

"Multumiri" "Multumim marelui" manager borcea-butelie pentru ca a adus Dinamo in prag de retrogradare !; " Multumim" tiganului badea-dinca pentru tot "ce a facut" la acest club de mare traditie in fotbalul romanesc ! Dupa ce acesti nenorociti de bisnitari au reusit sa distruga Dinamo, acum nu ne ramane decat sa retrogradam. In sfarsit, le vom oferi o mare satisfactie tuturor dusmanilor nostri- slava Domnului, avem foarte multi ! - si vom avea o Liga curata in frunte cu mitica-puscarie !!! Traiasca Romania, cu democratia ei originala !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează