FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Mititelu îl acuză pe Becali: "Cuvântul lui e zero" » Discuție incredibilă între cei doi: "M-a sunat insistent într-o noapte și mi-a zis: «Vezi că ăia la Craiova vor să-ţi facă dosar pentru evaziune şi înşelăciune»"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 17:40

La 4 luni de când i s-a comunicat că e suspect în dosarul transferului lui Mihai Costea la Steaua, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de DNA Craiova pentru evaziune fiscală și înșelăciune

Mititelu e acuzat că ar fi păgubit ANAF în 2011, prin acordul de transfer al lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la Steaua București.

La 4 luni de când i s-a comunicat că e suspect în dosarul transferului lui Mihai Costea la Steaua, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de DNA Craiova pentru evaziune fiscală și înșelăciune

Mititelu e acuzat că ar fi păgubit ANAF în 2011, prin acordul de transfer al lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la Steaua București.

În acest dosar, Steaua s-a constituit în parte civilă în acest proces, spre nemulțumirea lui Adrian Mititelu. Acesta a postat pe contul său de facebook o conversație cu Gigi Becali, în care patronul Stelei îi promitea că nu va acționa împotriva lui Mititelu.

"Cuvântul lui Becali, spre ZERO! Într-o seară, târziu, în jurul datei de 1 martie 2016, am fost apelat insistent de George Becali. Fără să mai stea pe gânduri, Becali a intrat direct în subiect, citez: "băi Adriane, tată...mă ce dosar ai tu la DNA Craiova, că mi-a zis Argăseală că nu ştiu ce, că nu ştiu cum? Sechestru, Costea, nu ştiu ce infracţiune...!" Eu, oarecum nedumerit, i-am răspuns că ştiu de existenţa unui dosar din 2011, dar cred că s-a închis şi că nu reprezintă nicio problemă... Apoi, Becali îmi spune: "stai aşa să-l sun pe Argăseală să-mi zică mai bine!" Îi spun OK...

După circa 15-20 minute revine Becali. "Băi, Adriane ...vezi că ăia la Craiova vor să-ţi facă dosar pentru evaziune şi înşelăciune şi vor ca eu, Steaua, să mă constitui parte civilă. Auzi, că vezi Doamne, tu m-ai înşelat! DAR STAI LINIŞTIT, CĂ NU FAC EU TREABA ASTA! EU SUNT GIGI BECALI ŞI NU BAG PE NIMENI LA PUŞCĂRIE, mai ales că eu am luat jucătorul liber de contract şi, pe deasupra, m-am înscris şi la masa credală şi îmi iau banii înapoi atunci când o să-i ai... Aşa că stai linistit că nu fac eu aşa ceva. Chiar acum îl sun pe Argăseală şi îi spun s-o termine cu chestia asta, că nu băgăm noi lumea la puşcărie!"

Discuţia cu Becali s-a încheiat cu afirmaţia acestuia că nu se va constitui parte civilă. Dupa circa 30 zile de la această discuţie, FC STEAUA s-a constituit parte civilă în dosarul în cauză şi, prin urmare, s-au creat premisele unui dosar penal în toată regula" Adrian Mititelu pe facebook

În plus, Mititelu a postat și o convenție între Steaua și Universitatea Craiova prin care cele două au decis să declare nul transferul și să nu aibă nicio pretenție una față de cealaltă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
198939213804366
Adrian Addryano  •  27 Iulie 2016, 13:20

Dacă ciobanul îl vindea cu cîteva milioane pe M.Costea si scotea profit,atunci nu mai era infractiune,atunci era toată lumea multumită!!!!!!!!!!Dinamo avea 15 milioane datorie la ANAF în 2008,dar lor nu le sechestra nimeni jucătorii!!!!!!!!!!

896192067117678
Nello Milano  •  27 Iulie 2016, 00:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainerrosu
cainerrosu  •  27 Iulie 2016, 00:36

Dacă erai machidon scăpai ... Așa ......

Vezi toate comentariile (27)
Comentează