FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Mititelu l-a dat de gol pe Rotaru și a publicat documente TOP SECRET din cadrul CS U: "Dovada ca a vrut să-mi vîndă clona"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2015 09:01

În urmă cu două săptămîni, Adrian Mititelu a anunțat că oameni din anturajul lui Mihai Rotaru i-au propus vînzarea echipei CS U Craiova.

Patronul celor de la Universitatea Craiova a publicat pe site-ul editie.ro mai multe documente din cadrul clubului CS U Craiova.

Acesta a prezentat lista cu jucătorii echipei CSU, în care este prezentată situația contractuală a acestora, listă care nu este publică și la care au acces doar cîteva persoane din cadrul clubului.

Prin aceste documente, Mititelu vrea să demonstreze că Mihai Rotaru încearcă să îi vîndă clubul CSU.

Jucătorii marcați cu X sînt cei pe care Adrian Mititelu nu dorea să îi păstreze la echipă, după ce ar fi cumpărat-o.

b

În urmă cu două zile, Vasile Șiman a negat că a negociat pentru Mihai Rotaru vînzarea CSU către Adrian Mitielu. Vezi detalii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
deuxex
deuxex  •  27 Iunie 2015, 11:01

Documente identice cu cele depuse de club la Finante Dolj in luna mai. Sunt curios cum au putut sa ajunga in mana lui Mititelu... Cine o fi "ciorbistul" de la Finante care i-a dat *** o copie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mardark
mardark  •  26 Iunie 2015, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

echilibrat
echilibrat  •  25 Iunie 2015, 20:44
Postat de savoss pe 25 Iunie 2015, 20:32

Pentru toti suporterii Clonei, posesorii unui singur neuron: pana si proprietarii Clondirutei si-au dat seama ca echipa nu are viitor. Numai voi staruiti in prostie. STIINTA E NUMAI UNA!

Ai reaparut ? V-a dat drumul mititelu la postari ? Clubul stapinului vostru a disparut prin faliment. Care mai e treaba voastra cu sportul ?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează