FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA 3-0

Mititelu: "L-a lucrat pe Napoli!" / Reghe: "Echipa retrogradează din cauza lui Mititelu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 17:04

Adrian Mititelu şi Laurenţiu Reghecampf au avut un dialog halucinant după victoria Craiovei, 3-0, în faţa celor de la Unirea Urziceni. Prietenia dintre cei doi nu mai este una strînsă, cum spunea fostul stelist la venirea în Bănie.

 

"Plînge ca o muiere! Aseară l-am rugat să nu demisioneze, dar nu a vrut să accepte. Azi îmi spunea că s-a răzgîndit că vrea să stea pe bancă. Mi-a trimis SMS-uri să mă ameninţe şi de-aia nu l-am lăsat la vestiar. A antrenat în prima ligă dataorită mie, l-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. A prins boală pe fraţii Costea pentru că nevastă-sa nu a putut să semneze contracte cu ei", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

În replică, Reghecampf a spus că echipa va retrograda din cauza lui Mititelu: "Voi prezenta mesajele primite de la Mititelu. Am fost eu un tîmpit că am vrut să îl ajut. A vrut să îl bage pe Costea în locul lui Subotici, se pricepe aşa bine că uite unde a ajuns echipa. La Galaţi o să ia şase bucăţi cu Costea în teren. Să facă ce vrea, să retrogradeze. Nu se termină scandalul ăsta aici pentru că mine nu mă păcăleşte ca pe alţii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
danny1252
danny1252  •  02 Mai 2011, 01:57

Mai fratilor, dar baiatul asta nici creier de bibilica nu poate avea în cutia aia craniana asa mica. Voi chiar credeati ca asta e antrenor??? Pai daca asta e antrenor eu sunt prim-ministrul României....uff ce nasol ar fi, as fi mic si chel. Nea Adriene, hai mai bre si fa ceva de gaseste un antrenor la Craiova ca e pacat sa retrogradeze echipa aceasta. Chiar nu îti pasa de simbolul Olteniei? Daca nu esti capabil lasa-l pe altul dar nu o trage dupa tine în mocirla. Hai Stiinta, Haide U. La cratita cu Reghe.

dreamer123
dreamer123  •  02 Mai 2011, 00:27

trist. liga 1 fara craiova nu are acelasi farmec...dar asa sunt toti pe acolo, care de care pe japca pe spatele echipei. si mititelul plin de mustar stie, si pitzi (oltean pur-sange :))))) ramasese fara lovele pt pacanele si s a gandit sa faca un bine suporterilor :)))). va sapati intre voi prazarilor

daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  01 Mai 2011, 20:45

bine o fi fara miti dar mai rau fara un mic investitor dornic de a aduce ceva prin CRAIOVA ,toti ce au venit au ridicat o echipa si apoi au vandut-o mafiei becaliene

Vezi toate comentariile (10)
Comentează