LIGA 1    •   

PIŢURCĂ ÎN BĂNIE

Mititelu: „Piţurcă a semnat pe trei ani” Azi va conduce primul antrenament

 
26 August 2010
 

UPDATE 18:40 / Jucătorii Craiovei au ieşit la antrenament, în aplauzele celor aproximativ o mie de spectatori. La peluză au afişat un banner dedicat lui Piţurcă pe care scris "Bine ai venit acasă!". Fanii i-au scandat numele noului antrenor, care le-a mulţumit prin aplauze.

18:20 / Autocarul Universităţii Craiova a ajuns la stadionul "Ion Oblemenco", unde echipa va efectua primul antrenament sub comanda lui Victor Piţurcă.

Antrenorul a coborînd din autocar în aplauzele celor aproximativ 200 de fani ce îl aşteptau la arenă. E de aşteptat că suprterii vor fi în număr de aproximativ o mie la şedinţa de pregătire ce va începe la ora 19:00.

UPDATE 18:00 // Mihai Costea, Mădălin Ciucă şi Andrei Prepeliţă au vorbit foarte puţin cu presa de la cantonamentul Universităţii înainte de a intra în şedinţa cu Victor Piţurcă.

"Îl aşteptăm pe nea Piţi şi ne bucurăm că a venit. Cu siguranţă vom face lucruri frumoase"
Mihai Costea

"De cînd am auzit de domnul Piţurcă m-am aşteptat să se rezolve. Sunt mândru să fiu antrenat de Victor Piţurcă"
Mădălin Ciucă

"Din acest moment avem o obligaţie în plus. Universitatea Craiova trebuie să revină acolo unde îi este locul, în primele trei echipe din România"
Andrei Prepeliţă

UPDATE 17:55// La şase fără cîteva minute după-amiaza, Victor Piţurcă, Eugen Neagoe şi Gabi Boldici au intrat pe poarta cantonamentului din Bănie pentru prima şedinţă cu echipa. Jucătorii au fost chemaţi mai devreme cu o oră la vestiar decît era programat, tocmai pentru întîlnirea cu Victor Piţurcă. La ora 19:00 se va ieşi la antenament.

UPDATE 15:25 // E oficial: Victor Piţurcă este managerul general al Craiovei pentru următorii trei ani! "Victor Piţurcă este noul antrenor al echipei. De acum începe o nouă eră la Craiova!", a afirmat patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Piţurcă a ieşit primul din sala în care au definitivat negocierile şi a anunţat că nu dă nicio declaraţie pînă diseară, la ora 19:00, cînd primul sfert de oră al antrenamentului va fi deschis presei.

"Piţurcă îşi va alege singur staff-ul în care Silvian Cristescu va ocupa funcţia de preşedinte. Din echipa sa vor face parte şi Neagoe, Florin Marin, Boldici, Ovidiu Costeşin... Nu vă aşteptaţi la miracole, pentru că am putea avea deziluzii. Dar la norocul care îl caracterizează şi priceperea de care a dat dovadă de atîtea ori, Piţurcă va face performanţă aici", a spus Mititelu, care a continuat: "Ce obiectiv de performanţă să-i impun eu lui Piţurcă?  E un pleonasm să alături performanţă de Piţurcă!"

UPDATE 15:00 // Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă au bătut în această după-amiază palma urmând ca fostul selecţioner să devină noul manager al clubului din Bănie. După trei zile de negocieri în Bucureşti şi Craiova, Piţurcă şi stafful său au juns la un acord cu conducerea Ştiinţei şi vor participa în această seară la antrenamentul alb-albaştrilor programat la ora 19, pe stadionul Ion Oblemenco.


UPDATE 14:10 // Piţurcă, Mititelu şi Cristescu se află împreună la Golden House, în Craiova, şi pun la punct ultimele detalii ale înţelegerii. Cei trei se află în aceeaşi sală în care Gheorghe Popescu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FRF, cursă pe care a pierdut-o în cele din urmă în faţa lui Mircea Sandu chiar dacă a avut peste 100 de voturi!

UPDATE 13:00 // Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-au înţeles asupra tuturor detaliilor  şi s-a trecut la compunerea actelor care să certifice preluarea Universităţii Craiova de către Piţurcă din funcţia de manager general. Ex-selecţionerul României va semna  în orele următoare, după ce se va convinge că tot ce s-a discutat a fost cuprins în contract, dar cel mai probabil nu va sta pe bancă la meciul cu Sportul Studenţesc, sîmbătă, ora 19:00, în direct la GSP TV!

Antrenorul Victor Piţurcă şi finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au discutat până în zori, în noaptea de miercuri spre joi, la un restaurant din Craiova.

Piţurcă şi Mititelu au discutat detaliile unui eventual contract pînă în jurul orei 05.00, iar potrivit unor surse, înţelegerea dintre cele două părţi ar fi aproape parafată. ostul manager stelist şi finanţatorul Universităţii Craiova se vor mai întâlni o dată, astăzi, la prînz.

Unul dintre cei care au participat la discuţie a declarat că "nu e chiar aşa uşor să-l pui pe Piţurcă antrenor, nu e ca şi cum ai bate din palme şi gata".

"Ne vom reveni în plan financiar pe termen scurt. Am semnale că economia începe să se mişte, am deja oameni care se interesează de pămînturile mele"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Din partea mea, Piţurcă poate să facă ce vrea la club şi să aducă pe cine crede de cuviinţă, chiar şi pe Balaci, Cîrţu sau Cămătaru! Nu mai decid eu"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

 
Comentarii (131)
nick1729  (9 comentarii)
Piturca este un -0(minus zero) ca antrenor. In scurt timp se va termina si cu isteria asta. In primul rinad nu are ochi la jucator, el este cu Dorel SToica, Paul Codrea, toate mediocritatile. Furtuna intr-un pahar cu apa chiara.
26 August 2010, 20:17   •   Comenteaza
sundancekid  (10086 comentarii)
Oltenasii care pina acum l-au jignit, acum il lauda iar stelistii care il laudau acum il jignesc ! Nisty pusti g,,,aozari ! Adevarul e ca e cel mai bun antrenor manager din fotbalul romanesc dar ii va fi foarte greu fara bani.
26 August 2010, 20:10   •   Comenteaza
nufc  (202 comentarii)
"Jucatorii Unirii".Cat amatorism la GSP-ul asta.N-ai cu cine frate,n-ai cu cine...
26 August 2010, 18:59   •   Comenteaza
microbdeva  (4 comentarii)
Jucătorii Unirii au ieşit la antrenament.... oameni buni, redactori GSP... cu bre unirea cand e vorba de universitatea.... la voi e acelasi lucru? aooooleeeeeuuuuuu!
26 August 2010, 18:53   •   Comenteaza
manuz09  (710 comentarii)
PARE UN PROFESIONIST TOTUSI!!LE-A ZIS LA DISTRUSI ASTIA DE ZIARISTI CA NU VORBESTE PE STRADA!!!VINE CU ALTE MENTALITATE TOTUSI!!NU BERBECALI CA ESTE IN STARE SA VORBEASCA SI LA STANA!!
26 August 2010, 18:48   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 

Top 10 – Cei mai puternici oameni din Europa Top 10 – Cei mai puternici oameni din Europa
Puterea nu este sinonim cu averea, dovada fiind faptul ca cei mai influenți oameni nu sunt și cei mai bogați. Președinți de stat, conducatori ai unor organizații internaționale sau ai unor [...]

Alte Stiri

Un serviciu oferit de
Vand Teava. 0741614706
Firma noastra va poate oferi urmatoarele produse: 51; 60; 73; 89; 114; 133; 159; 168; 219; 245; 273; 324; 356; 377; 406; 418; 426; 508; 520; 610; 711; 800; 914; 1016; 1219;. -Ce nu avem pe stoc va ...
Buzau/Buzau - pret 2,00 RON
Cazare Studenti Constanta - Inchirieri camere si garsoniere
Cazare tineri, studenti si elevi. Perioada 2014 - 2015 Inchiriez apartament, garsoniera si camere duble/single in zona Delfinariu- Tomis Nord, aproape de centrele de învățământ. Tarife intre 400 și ...
Constanta/Constanta - pret 400,00 RON
Spatiu/teren poz. deosebita, langa crang/spitalul judetean buzau
Proprietar ofer spre inchiriere/vanzare, spatiu productie/ depozitare cu birouri, zona exceptionala: Parcul Crang Buzau/ Spitalul Judetean, avand suprafata construita 500 mp, L=50ml, l=10ml, H=4.60m, ...
Buzau/Buzau - pret 3,30 EUR
Casa Corbeanca
Ansamblul rezidențial de case noi, Aria Residences, se află langa vestitul Paradisul Verde din Corbeanca - Ilfov. Complexul rezidential Aria Residences este ideal pentru persoanele care-și ...
Ilfov/Corbeanca - pret 110.000,00 EUR
Popi metalici Bucuresti pret 4, 5 ron/luna
Inchiriez popi metalici Bucuresti pretfoarte bun, 4, 5 ron Durata inchirierii este de 30de zile cu posibilitate de prelungire la zi ( depasesti 5 zile, platesti 5 zile) Nelu 0755894334
Bucuresti/Bucuresti - pret 4,50 RON
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V