FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM a jignit un cameraman de la Antena 1: "Gunoierule, să te angajeze Walter!"

Mihai Stoica s-a dat din nou în spectacol
Mihai Stoica s-a dat din nou în spectacol

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 10:41

Mihai Stoica l-a jignit pe cameramanul Antenei 1 în timpul amicalului jucat de Petrolul cu Kuban Krasnodar.

Managerul Stelei l-a "îndemnat" pe un cameraman de la Antena 1: "Ai vesta aia de gunoier pe tine, poate te vede Walter şi te angajează!". Replica i-a fost adresată omului care filma pentru Antenă în timpul amicalului Petrolul- Kuban Krasnodar, disputat duminică dimineaţă.

MM l-a jignit pe cameraman legîndu-se de vesta fosforescentă pe care o purta acesta şi l-a "trimis" să lucreze pentru firma de salubrizare a lui Florian Walter, patronul Petrolului. Angajatul Antenei glumise cu un coleg de-ai lui: "Nu-mi răspunzi? Eşti în silenzio stampa?".

Stoica a auzit şi s-a simţit vizat fiindcă tocmai închisese antrenamentele pe care Steaua le făcea în Austria: "Jucătorii au decis că nu mai vor să dea interviuri, iar eu sînt încîntat de asemenea decizii, nu respect presa absolut deloc!".

Steliştii n-au văzut integral meciul Petrolului cu ruşii deoarece o furtună i-a alungat de la teren.

Azi e ultimul amical
Roş-albaştrii vor disputa astăzi ultimul test din cantonamentul din Austria. Adversara Stelei va fi o echipă de liga a doua din Germania, Aalen. Meciul va începe la ora 19:30 şi va fi transmis în direct pe Transilvania Look şi liveTEXT pe GSP.ro. Amicalul cu nemţii nu va fi ultimul al steliştilor înaintea startului de campionat, ei urmînd să dispute duminică, în Ghencea, un amical cu Litex Loveci. Biletele pentru acest meci vor fi puse în vînzare joi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  11 Iulie 2012, 15:18

De fapt l-a luat in balon pe Walter, dar ce sa pricepeti voi?!

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Iulie 2012, 21:37

aloooooo," jurnalistilor", lipseste din titlul articolului un ...."LA" :)) cred ca sunteti ...tra...LA, LA ! :))

red77
red77  •  10 Iulie 2012, 19:36
Postat de terminatorul2 pe 10 Iulie 2012, 16:39

Replica lui MM pe facebook : Sunt prieten de ani de zile cu Albert, cameraman la Antena 1. Ne-am intalnit la meciul Petrolul-Kuban duminica. Avea o vesta fosforescenta si l-am intrebat daca e de la salubritate, ca-i pun o vorba buna la Walter sa-l ia la Romprest. Si iata cu ce au aparut "credibilii" de la gsp... Ce baieti... Se mira cand le spun ca nu-i respect. Macar eu sunt sincer.

esti mortal ! tu ai timp sa citesti ce debiteaza ala pe facebook ? sau esti trompeta lui mimi ?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează