FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

MM n-a mai așteptat finalul la Dinamo - CFR și s-a grăbit să puncteze cu o nouă ironie la adresa rivalei

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 22:24

Dinamo a făcut un meci foarte slab pe teren propriu în etapa a 18-a cu CFR Cluj (0-2) și s-a distanțat de primul loc care-i asigură prezența în play-off.

În minutul 55, Culio a făcut 2-0 pentru CFR Cluj, iar imediat după gol Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, s-a grăbit să-i ironizeze pe "câini" pe contul său de Facebook.

"Play-off, play-out, tot play e", a scris MM Stoica, referitor la faptul că Dinamo e la 4 puncte de Astra, echipa care e pe ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

Citește și: Două lucruri care nu s-au văzut la TV în prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
1218348921614406
Florin Tabarna  •  20 Noiembrie 2017, 17:46
Postat de radumatei pe 20 Noiembrie 2017, 11:41

martinpen, du-te buey pe forumul Arici Pogonici daca n-ai stomac pentru limbajul colocvial. Aici intra barbati adevarati, care se exprima fara perdea uneori. Ref. MM Stoica: da, are dreptate, dar tot un puscarias ramane.

rareori mi-a fost dat sa vad ineptii mai mari ... auzi daca nu injuri asa fara a fi provocat fara motiv fara a cunoaste persoana respectiva fara a fi provocat etc inseamna ca nu esti barbat ... serios ? sau mai degraba dai dovada pe lipsa de educatie de proasta crestere si de inferioritate ? sau tu faci parte din categoria celor care merg pe strada si injura un batran iar dat fiind vrasta nu iti poate raspunde pe masura si atunci iti creste barbatia in tine ? :) ))))) in plus ce castigi ce dovedesti daca injuri , ma repet fara ca interlocutorul sa te fi aprostofat intr-un fel ... ? barbat inseamna din ce stiu sa deschizi usa unei doamne sa-i ajuti pe cei care au nevoie de ajutor sa nu iti pui mintea cu cei care evident sunt intr-o vizibila inferioritate pentru ca nu arati ca esti barbat sau puternic cu cei slabi ci valoarea o dovedesti cu cei puternici ... de aceea neterminati si frustrati ca MM si multi altii de pe aici singurul limbaj care le permite sa se simta barbati sunt injuraturi si ironii ieftine si astea facute pe internet nu face to face cu un adversar pe masura ;) cate piscute se dau dulai pe aici in mediul virtual

tihi
tihi  •  20 Noiembrie 2017, 16:28

Puscariasul nu poate suporta superioritatea CFR-ului !! Indiferent de aroganta,ironia,cinismul si lipsa de bun simti al puscariasului,CFR va fi campion in acest an!! Succes Petrescu !! Succes CFR Cluj !!

planetfun
planetfun  •  20 Noiembrie 2017, 13:15
Postat de valyomanyd pe 19 Noiembrie 2017, 23:34

Prostea, comentariul meu face referire la faptul că înca nu s-a terminat sezonul regulat :))) Bine, tu esti prea prost să întelegi chestiile logice...:)))Să-ti desenez... Așa cum nu e sigur unde jucăm noi, așa nu e sigur nici pe ce loc terminați voi :))) Vrei si să-ți colorez ?:)) E adevarat ca Dinamo e mai aproape de play-out decat de play-off, doar ziceam așa poate înțeleg si proștii :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează