FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM nu renunţă la Tatu! » Managerul Stelei mizează pe brazilian pentru retur

Leandro Tatu s-a accidentat înainte de finalul sezonului precedent.
Leandro Tatu s-a accidentat înainte de finalul sezonului precedent.

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 20:34

Managerul tot mai trage de brazilian să revină, măcar pentru retur, acesta fiind încă în recuperare după ce şi-a rupt genunchiul.

Leandro Tatu, 30 de ani şi jumătate, tot mai speră să se întoarcă la Steaua! Brazilianul e accidentat de jumătate de an şi tot nu e apt pentru antrenamente! El a fost în Bucureşti, steliştii l-au testat medical, după care l-au lăsat să-şi continue tratamentul. "Nu ştiu care mai e exact situaţia lui Tatu, ştiu doar că face recuperare, mai are probleme", a explicat Reghecampf la DigiSport. "MM e cel care se ocupă de Tatu şi el ar putea să se întoarcă, dar cred că din iarnă", a mai spus antrenorul.

Brazilianul a marcat 5 goluri în 38 de meciuri jucate în sezonul trecut, în toate competiţiile, şi e accidentat de la derby-ul cu Dinamo, din mai, un joc pe care Steaua l-a cîştigat cu 3-1. Lui Tatu i-au cedat ligamentele genunchiului în timpul acelei partide, iar Mihai Stoica i-a promis că-l va convinge pe Becali să-i extindă înţelegerea care expira la finalul lunii iunie, drept răsplată pentru că s-a accidentat grav pe teren, în timpul unui meci important.

10.000 de euro lunar e salariul pe care Steaua i-l pregăteşte lui Tatu, jumătate din cît a cîştigat brazilianul în primul lui mandat la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
asc21
asc21  •  12 Octombrie 2012, 13:06

Iar vine ratatul asta.

adrian84
adrian84  •  12 Octombrie 2012, 10:52
Postat de saviola2_8 pe 12 Octombrie 2012, 01:50

e binevenita reintoarcerea lui tatu, mie nu mi-a displacut niciodata, mai ales ca steaua era mai slaba anul trecut, e cam ratangiu dar sa-l vedem daca se integreaa in noua formula, nu cred insa ca rezerva e bun, compleataza lotul, nu e un fotbalist slab.

Tin sa te contrazic. In majoritatea meciurilor tinea de minge aiurea. Nu loveste corect mingea si pe langa asta nu prea stie sa fuga. De multe ori aveai impresia ca o sa-si rupa nasu impiedicandu-se. Nu este de Steaua.

geov
geov  •  12 Octombrie 2012, 08:29

O alta nebunie sa nu-i spun altfel de a lui MM . Tatu este un jucator lent care se impiedica in minge, si anul trecut intirzia jocul Stelei tinind prea mult de minge .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează