FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

MM: "Obiectivul meu este să luăm titlul. Acum sînt probleme delicate la echipă, dar sezonul următor să cîştigăm campionatul!"

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Noul preşedinte al Vasluiului, Mihai Stoica, a explicat de ce a acceptat oferta venită din partea lui Adrian Porumboiu, dar şi care sînt obiectivele sale la conducerea clubului moldav.

 

“Vin cu inima deschisă, mai ales că domnul Porumboiu m-a sunat într-un moment în care începusem să realizez că locul meu nu poate să fie decît la un club unde se vrea performanţă. Am acceptat fără ezitare această propunere. Ajung la un club unde sper din toată inima să realizăm obiectivul de titlul de campioană.

Sezonul a început, sînt probleme delicate la echipă, însă nu mă sperie. Am experienţă în domeniu. Cred eu că dacă vom reuşi să păstrăm o distanţă mică de primul loc vom reuşi încă din acest an să atingem obiectivul. Dacă nu, atunci sper să existe înţelegere, iar lumea să aibă răbdare şi cu mine, iar sezonul următor să cîştigăm titlul”, a spus Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
opensource
opensource  •  01 Octombrie 2010, 16:07

O explicatie logica si normala, stai linistit MM ca stim ca nu ai o bagheta magica dar credem in tine si jucatori, succes si cand o fi o fi, noi suntem alaturi de voi in stadion si nu pe internet ca altii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează