FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM pregăteşte o nouă ţeapă! » Managerul vrea să renunţe la Nikolici, deşi Becali a anunţat că îl cumpără definitiv

Nikolici a împlinit 22 de ani pe 16 aprilie
Nikolici a împlinit 22 de ani pe 16 aprilie

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 10:24

Stoica se opune cu orice preţ ca muntenegreanul să fie păstrat, la fel cum s-a întîmplat şi acum un an cu brazilianul Maicon, care costa fix cît e şi clauza lui Stefan.

Nikolici a fost jucătorul care a salvat-o pe Steaua în meciul cu Petrolul, a avut o pasă de gol şi reuşita de 2-1, însă, cu toate acestea, e pus să-şi facă bagajele de unul dintre oamenii importanţi din club. Mihai Stoica, managerul general din Ghencea, nu-l vrea sub nici o formă pe muntenegrean şi în sezonul viitor, motiv pentru care chiar a anunţat şi public acum 10 zile că "viitorul lui Nikolici nu va fi la Steaua, poate semna cu orice echipă".

Cu toate că după victoria cu Petrolul, Gigi Becali a susţinut că atacantul va continua la Steaua şi din vară, declaraţia sa a fost doar o strategie stabilită chiar cu Mihai Stoica. "Patroane, am greşit atunci cînd am anunţat că Stefan va pleca, pentru că poate mai avem nevoie de jucător pînă la final", i-a spus MM lui Becali, lucru confirmat şi de patron la GSP TV.

La fel a fost cu Maicon
Pentru a-l păstra, Steaua poate activa clauza împrumutului de la Timişoara şi trebuie să achite 800.000 de euro. Suma e aceeaşi cu cea pe care roş-albaştrii ar fi trebuit să o suporte dacă anul trecut l-ar fi păstrat definitiv pe brazilianul Maicon. "Nu e jucător de Steaua", şi-a argumentat atunci decizia MM. Maicon s-a reîntors la Volin Luţk şi a reuşit un sezon entuziasmant. A marcat 18 goluri în 27 de meciuri în toate competiţiile şi e al doilea golgeter al campionatului din Ucraina.

Iancu: "Din 15 mai, Rapid devine coproprietară"
Patronul Timişoarei a explicat la GSP TV care e situaţia lui Nikolici. "Avem un acord cu Rapid deja semnat, iar dacă cei din Giuleşti achită pe 15 mai suma pentru care ne-am înţeles, atunci Rapid devine coproprietară cu Poli. Steaua are pînă în iunie posibilitatea să activeze clauza de cumpărare. Dacă Rapid plăteşte pe 15 mai şi să zicem că Steaua ar vrea să negocieze suma clauzei, va trebui să o facă direct cu cei din Giuleşti", a declarat Iancu.

"Cînd Gigi Becali va învăţa şi va realiza că jucători precum Nikolici, chiar dacă sînt inestetici, sînt extrem de importanţi şi cînd nu se va mai lăsa influenţat de unii de lîngă el, care sînt pe la echipă, atunci va cîştiga şi titlul în România" (Marian Iancu, patron Poli Timişoara)

"Gigi Becali zice o dată că plec, altă dată că rămîn. Nu depinde de mine rămînerea sau plecarea mea, aşa că nu-mi rămîne decît să aştept" (Stefan Nikolici)

9 goluri a produs Stefan Nikolici în acest sezon pentru Steaua în toate competiţiile: a marcat de 5 ori şi a oferit 4 pase de gol

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:


"Şase puncte din şase!"
Stefan Nikolici continuă să rîdă de evoluţiile celor de la CFR. "E incredibil cum această echipă e pe primul loc, la cît de slab joacă! Sînt sigur că noi îi vom bate pe clujeni la ei acasă, nu au nici o şansă. Pentru mine e important că am ajuns din nou titular şi că am putut să ajut echipa cu golul meu. Dacă vom lua şase puncte cu Concordia şi cu Ceahlăul, cu siguranţă vom fi campioni", a spus atacantul muntenegrean.

Atenţie la cartonaşe!
În cazul în care vor primi cartonaşe galbene în partida de luni, cu Concordia Chiajna, de la ora 19:00, în direct pe DolceSport, şase stelişti ar putea absenta etapa următoare, cu Ceahlăul. Aceştia sînt: Geraldo, Bicfalvi, Bourceanu, Tibi Bălan, Chipciu şi Nikolici. Cu Ceahlăul va reveni însă Chiricheş, acesta fiind suspendat pentru partida cu Concordia.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
sibelius
sibelius  •  06 Mai 2012, 13:16
Postat de cordos_eu pe 06 Mai 2012, 02:17

amandoi trebuie sa pleaca, oierul fiindca strica atmosfera la orice echipa s-ar afla fiindca nu e doar analfabet ci si bolnav. iar MM-u fiindca n-are valoare. ce a adus? tatu, andrei, eltoni, samd. stie jucatori la football manager

Daca plecarea lui MM e usor de realizat...a doua parte e aproape imposibila din mai multe motive. 1. Romania e o tara neatractiva pentru vreun rusnac sau seic. 2. Campionatul Romaniei are si mai neatractiv pentru cineva care sa fie din alt aluat decat ciobanul. 3. Steaua e o echipa fara stadion si baza de pregatire si care are un grup de pseudo-suporteri foarte vocali si usor manevrabili de diverse persoane(incepand cu generalii si terminand cu ciobanul).

david19
david19  •  06 Mai 2012, 12:14

bine meme bag-o pe aia cu hegemonia

gretzky
gretzky  •  06 Mai 2012, 12:08
Postat de vasglo pe 06 Mai 2012, 10:53

Nu mai puneti botu' la toate manipularile pseudojurnalistului ce raspunde la numele Puiut Pestisor! Chiar nu realizati ca Mazeta Sporturilor duce o campanie de dezinformare si manipulare, avand ca personal central MM-ul? De ce oare? Pentru ca omul a respins colaborarea cu dezinformatorii de profesie ai lui Felix, grupati in GSPTV si se manifesta la rivalii de moarte ai Mazetarilor, respectiv DIGI....Chiar nu stiti ca intre cele doua tv de sport e un proces de milioane de euro?....

tu esti bou azi?!?sau asa esti 24/7?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează