FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, pus la punct de Gigi! » Latifundarul din Pipera i-a interzis lui Stoica să îl mai laude pe Zicu

Joi, Zicu va fi principalul adversar al Stelei, în play-off-ul Europa League cu ŢSKA Sofia
Joi, Zicu va fi principalul adversar al Stelei, în play-off-ul Europa League cu ŢSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 20:30

Patronul a fost scos din sărite de declaraţiile pe care managerul le-a făcut la adresa lui Zicu şi i-a interzis pe viitor să-l mai laude pe atacantul lui ŢSKA Sofia.

Conferinţa de presă pe care Mihai Stoica a susţinut-o joi seară a conţinut un pasaj important în care oficialul Stelei a vorbit la superlativ despre Ianis Zicu şi chiar a spus la un moment dat că l-ar dori în Ghencea. Declaraţiile de dragoste pe care MM i le-a făcut fostului fotbalist al lui Poli, care acum evoluează la ŢSKA Sofia, l-au enervat rău de tot pe Gigi Becali, care a ţinut să-l pună la punct pe subalternul său.

"Băi Mihai, tu ai înnebunit, ce ţi-a venit să vorbeşti tu aşa despre Zicu?! Ba că e cel mai bun, ba că vrei să lucrezi cu el, ba că te conversezi cu el! Mai lasă-mă în pace cu Zicu al tău, nu vreau să mai vorbeşti tu de Zicu! Sper că am fost destul de clar" a fost morala pe care Becali i-a făcut-o lui Stoica.

Finanţatorul roş-albaştrilor a fost unul dintre cei care au spus mereu că "Zicu nu e fotbalist mare. Ce să caute el la Steaua? N-o să-l vedeţi niciodată aici! Degeaba are tehnică, ştie cu ea, dacă nu aleargă absolut deloc".

"Zicu e un fotbalist excepţional. Dacă ajungi să-i cunoşti PIN-ul, atunci poţi sta liniştit la meciurile echipei" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Am stabilit cu Zicu, înainte să semneze cu ŢSKA, să meargă acolo, să stea doi-trei ani, apoi să lucrăm împreună doi ani, iar în ultimul sezon să meargă să păcălească pe cineva" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Confundă FIFA cu TAS!
Mihai Stoica a stîrnit zîmbete la conferinţa de presă atunci cînd s-a referit la cazul Moraes. A spus mai întîi că "aştept un semn cît mai repede de la Lausanne, unde se va judeca acest caz la TAS", numai că speţa atacantului brazilian va fi decisă de către FIFA. Apoi, a spus: "Sper ca Tribunalul Sportului să dea cît mai repede un verdict", însă denumirea exactă e Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
oldrap
oldrap  •  13 August 2011, 14:46

Nu-i mai spuneti "latifundiar" pt. ca asta o sa va jigneasca fiindca la cultura lui va crede ca l-ati facut cu fundul lat, adica mare! Asta este cultura ste/le/me/lei si a celor cel iubesc pe sta/lin si pe ceas/ca!

leroiv72
leroiv72  •  13 August 2011, 14:11

meme...te molipsisi de la gigi intaiul...se pare ca prostia se ia! :(

eagle1
eagle1  •  13 August 2011, 11:51

Gigi chiar nu-ti dai inca seama ca sugaciu asta de mm te lucra pe la spate?nu ti-au ajuns elto,carlos,andrei,etc adusi de lingau?cat vrei sa te mai fure si sa-si bata dranga de tine?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează