FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

MM s-a delimitat deja de Stoichiţă!

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 22:10

Mihai Stoica nu a vrut să stea lîngă noul tehnician la prima conferinţă de presă a acestuia ca antrenor al Stelei


Steaua are o nouă faţă începînd de ieri. Nouă, dar în acelaşi timp veche: Stoichiţă, antrenor, Mihai Stoica, manager. Chiar dacă Gigi Becali a anunţat că la echipă e linişte şi pace, lucrurile sînt departe de a fi aşa.

Ieri, înaintea primei conferinţe de presă în calitate de antrenor la Steaua susţinută de Mihai Stoichiţă, MM a refuzat să stea lîngă acesta. Asta deşi Gigi Becali a insistat ca managerul să meargă alături de tehnician: "Hai, MM, mergi cu nea Mihai la conferinţă!". Managerul a rămas însă vehement: "Nu, nu, nu. Să meargă Narcis!". Iar conferinţa de presă a fost ţinută în patru: Mihai Stoichiţă, secundul său Mihai Stoica, antrenorul cu portarii Leontin Toader şi directorul sportiv Narcis Răducan.

Au ceva în comun: vor fi cu toţii contestaţi de galerie
Revenirile celor doi la Steaua nu sînt privite însă cu ochi buni de liderii galeriei. Aceştia au anunţat că ambii vor fi contestaţi. MM a încercat să le intre în graţii celor din Peluza Nord şi se pare că nu va avea probleme. Facţiunea dură însă, formată din mai multe grupuri de la Peluza Sud, îl va contesta însă dur pe Stoica. Deja pe site-ul suporterilor roş-albaştri, www.fcsteaua.ro, fanii îl apelează pe MM cu apelativul "Cartonel", referire la faptul că managerul Stelei declarase că mai bine trăieşte într-o cutie de carton decît să mai lucreze cu Gigi Becali.


"Eu sînt prieten vechi cu MM, mă bucur că vom colabora. Ne respectăm, deşi am fost mai mult adversari"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
milan6
milan6  •  29 Martie 2012, 14:16

forza meme !

craz1est
craz1est  •  29 Martie 2012, 11:02

PREVIZIUNILE MAMEI OMIDA: "ma uit in globul de cristal si nu vad nimic la Steaua, incerc sa dau si-n ghioc si-l vad pe Mimi cum incearca si reuseste intr-un final sa scape de grande allenatore Lippi, toate acestea pt un comision frumusel de aducere a unui trabajador invechit, uitat de negura istoriei in liga onoarei din Espagna, dar care odata a jucat 11 minute titular la Barcelona,iar acum este mai pregatit sa antreneze steaua decat sa-si continue munca de profesor cu program prelungit la o gradinita din espagna pt copii ai capsunarilor rumena care muncesc pana tarziu. trebuie sa inteleaga lumea ca trebuie sa mananca si gura lu Mimi ceva si se descurca si el cum poate,stie ce zgarcit e

blaustein
blaustein  •  29 Martie 2012, 10:50

Da ba MM, adu-l tu pe Levi, ce naiba....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează