FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica e iar pe lîngă: l-a criticat pe Alibec, iar acesta i-a dat replica! Top 3 erori ale managerului Stelei

Mihai Stoica n-a nimerit-o nici acum: de cînd l-a criticat pe Alibec că nu e eficient, atacantul a devenit decisiv pentru Viitorul
Mihai Stoica n-a nimerit-o nici acum: de cînd l-a criticat pe Alibec că nu e eficient, atacantul a devenit decisiv pentru Viitorul

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2013 10:53

Contestat pentru ”lipsa cifrelor”, Denis a acumulat trei goluri şi o pasă decisivă în ultimele patru etape din Liga 1.

Denis Alibec e în formă excelentă şi progresul lui coincide cu o apreciere critică venită din partea lui Mihai Stoica. "Nu mi se pare c-ar avea cifre de Steaua. Cam în acelaşi număr de meciuri jucate la Viitorul, Gabi Iancu a înscris dublu decît Alibec" a fost unul dintre comentariile pe care MM le-a făcut într-o conferinţă de presă în urmă cu două săptămîni.

Hagi chiar l-a "văzut"
Iar Denis i-a răspuns. Are trei goluri şi o pasă decisivă în ultimele patru etape! Deci a contribuit la patru goluri din totalul de şase reuşite de echipa sa.

De altfel, criticile lui MM au "anticipat" cel mai bun meci al lui Alibec din acest sezon, victoria cu 2-1 de la Iaşi, cu ambele goluri semnate de vîrful de 22 de ani pe care Steaua speră să-l obţină gratis de la Internazionale în vara asta.

Hagi fusese mai inspirat în evaluarea pe care i-o făcuse fotbalistului său: "E cel mai talentat atacant român din ultimii ani, e nevoie doar să aibă ambiţie mai mare".

Progresul lui Alibec, devenit esenţial pentru Viitorul, aşa cum Hagi spera de la el încă din momentul în care l-a împrumutat de la Inter, constituie încă un pariu neinspirat al lui Mihai Stoica. Managerul a pronosticat în ultima vreme exact pe dos cîteva evoluţii din fotbal fie în emisiuni TV, fie în postări pe facebook. Care au fost cele mai flagrante?

1. "Nu poţi să joci cu Verratti!"
MM a anticipat un dezastru al lui PSG în faţa Barcelonei, în Champions League. "N-ai cum să te descurci contra Barcelonei cînd tu vii cu Verratti, de la Pescara!" a fost argumentul oficialului.

Cu tînărul Verratti titular şi printre cei mai buni oameni ai lui Ancelotti, francezii au condus în retur pe Camp Nou şi au pierdut calificarea după ce au fost egalaţi de un gol al lui Pedro. Barca s-a calificat în semifinale cu dublu egal, 2-2 la Paris şi 1-1 acasă.

2. "Le dă cu terenu' în cap!"
Stoica mai pronosticase desfăşurarea unui meci al Barcelonei. Catalanii au pierdut la Milano clar, 0-2. Dar înaintea partidei, MM credea că va fi altfel: "Milanezii n-au nici o şansă! Barcelona le va da cu terenul în cap italienilor".

Supărat că n-a nimerit, managerul l-a desfiinţat pe Roura după meci, în studioul DigiSport: "Are faţa unei bovine! Ce ar putea să le transmită el unor fotbalişti incredibili? Nimic! Asta e marea problemă a Barcelonei!". Ziarul spaniol Sport a tratat într-un editorial jignirea aceasta şi l-a numit pe Stoica "un ignorant".

3. "Ăla e campionat, cu Kagawa numărul 1?"
O remarcă ironică a lui MM a "anticipat" şi ascensiunea fotbalului german, care domină Champions League în momentul de faţă. Fani ai campionatului Germaniei îi scriau lui Stoica pe facebook, întrebîndu-l de ce DigiSport nu achiziţionează drepturile pentru Bundesliga, transmisă în acel moment, ca şi acum, de Eurosport.

Răspunsul ironic al lui MM: "Pentru cei care mă întreabă de ce nu transmite Digi şi Bundesliga: ce campionat e ăla în care Kagawa e numărul 1?".

Ce s-a întîmplat între timp: japonezul a semnat cu Manchester United şi e pe cale să devină campion şi în Anglia! Iar Dortmund, fosta lui echipă, o va întîlni pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor. În aceeaşi fază a competiţiei mai e calificată încă o trupă din Bundesliga, Bayern!

Reghe îl crede!
MM a dat-o în bară des cu pronosticurile şi cu comentariile legate de fotbal. Dar Reghecampf l-a învestit cu încrederea lui în campania europeană din acest sezon, trimiţîndu-l să spioneze adversarele. Argumentul cu care antrenorul a susţinut hotărîrea aceasta: "MM se pricepe chiar bine, analizează la Digi cîteva campionate din străinătate".

"MM nu are nici un merit în performanţele pe care le obţine Steaua, ele se datorează numai jucătorilor, antrenorului şi patronului. El nu are nici măcar ochi la jucători" (Anghel Iordănescu)

"MM a demonstrat cît de bine se "pricepe" la fotbal atunci cînd a anunţat la Digi că Barcelona o va umili pe Milan, apoi italienii au cîştigat cu 2-0" (Valeriu Răchită)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  19 Aprilie 2013, 19:37

Cei mai des citati "oameni de fotbal", cel putin de ghesepe-ul lui Ioanitoaia, sint Jiji si MM! Daca asta e nivelul de expertiza al publicatiilor de sport, aleluia ! Jiji se pare ca s-a mai "linistit", mai ales in plin proces, a invatat sa taca. MM insa nu e inca atit de "popular" si munceste din greu la imaginea sa publica. Nu m-ar mira sa-i vina si lui ideea de a intra intr-o buna zi in politica! Unde esti tu Tepes Doamne ... ! Misei? Daaaaaaaaa!

88gore88
88gore88  •  19 Aprilie 2013, 18:40
Postat de dinamu pe 19 Aprilie 2013, 12:16

poate ti-a cazut cablul si tie si domnului :ziarist" dar barca a eliminat psg.prin urmare pronosticul a fost confirmat in cele din urma

Tu esti prost sau te prefaci? Memeu se referea la partida tur...Milan-Barca 2-0... Tu la calificare...bolovane!

vladb9
vladb9  •  19 Aprilie 2013, 13:47
Postat de icobescu pe 19 Aprilie 2013, 10:19

MEME STIE FOTBAL DE LA FOOTBALL MANAGER . ARE SI EL VERSIUNEA 2010 SI SE UITA P-ACOLO . NU STIE SA SE JOACE DAR MAI AUDE UN NUME DE JUCATOR , ZICE SI EL CA ALA II BUN .

tare:))))

Vezi toate comentariile (69)
Comentează