FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Prezent la casele de bilete, MM Stoica a „tunat”: „Oamenii au fost izgoniți din Ghencea” + când va mai încerca FCSB să joace acolo

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:25 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:46

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a criticat în mod dur faptul că echipa sa a fost interzisă în Ghencea la derby-ul cu Dinamo, care se va juca pe „Arcul de Triumf”, stadion de doar 8.000 de locuri. 

Vineri dimineață s-au pus în vânzare biletele la case pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo, iar sute de oameni au stat la coadă pentru a-și achiziționa tichete. Printre ei și-a făcut apariția și MM Stoica, care a avut un mesaj tranșant pentru CSA Steaua, dar și pentru LPF, care nu a amnat partida. 

Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”
FCSB ÎN GHENCEA
Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

VIDEO Mihai Stoica, revoltat: „Oamenii au fost izgoniți din Ghencea”

Nu poți să-ți bați joc de oameni în halul ăsta. Asta este efectul a ceea ce s-a întâmplat în Ghencea, oamenii au fost izgoniți de acolo, nu noi. Jucătorii au nevoie de un teren de iarbă, oamenii ăștia au nevoie să vadă meciul. Sunt puțini care vor ajunge pe stadion și sunt zeci de mii care nu vor ajunge pe stadion. 

De ce? Pentru că nu vor unii care se consideră stăpâni. Tot oamenii ăștia au plătit și pentru construcția stadionului, dar ei nu au cum să stea să vadă meciul în stadion. 

De ce echipa asta a avut cea mai mare audiență anul trecut? Pentru tot ce s-a întâmplat, pentru mizeriile care s-au făcut. Ar fi trebuit să îi îndepărteze, dar suporterii vin aproape pentru că sunt empatici. Și cel din Ghencea era prea mic! Probabil și Arena Națională. 

În primul rând, este o bătaie de joc a Ligii Profesioniste, pentru că am solicitat să nu se dispute în primele cinci etape meciurile astea. Erau trei meciuri care nu trebuia să se dispute: noi cu Dinamo, noi cu Rapid și Dinamo - Rapid. În rest, orice meci se putea juca”, a declarat Mihai Stoica la casele de bilete de lângă Arena Națională.

Mihai Stoica: „Mâine se va vedea reacția jucătorilor”

„În loc să muți meciurile astea în următoarele 25 de etape din sezonul regulat, ai pus un meci în primele cinci etape, că ți-a pus lene să pui o condiție suplimentară în program. Am avut o filmare de la 9 dimineața de aici (n.r. - de la casele de bilete) și am pus-o pe grupul jucătorilor și probabil că mâine se va vedea reacția. 

Una e să știi că ești înconjurat cu atâta dragoste și alta e să intri pe stadion cu jumătate de oră, la încălzire, înainte de a începe meciul și să dai mâna cu spectatorii cum se întâmplă la majoritatea echipelor din țara asta”, a mai spus MM.

Dinamo nu a vrut să amâne meciul și aici nu știu dacă trebuie neapărat culpabilizați. Am înțeles că Ovidiu Burcă simte că echipa e în vână și probabil pe terenul ăla pe care ei s-au obișnuit. 

Suprafața e aceeași ca dimensiuni, dar bineînțeles că e o senzație de claustrare când ești obișnuit să joci pe Arenă și te duci să joci acolo, dar contează prea puțin, pentru că eu i-am văzut și pe băieți.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

MM Stocia: „Sperăm să putem juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj”

„A durat foarte puțin (n.r. - închirierea Arcului de Triumf), pentru că acolo cineva e cu capul pe umeri și vrea să încaseze, nu să administreze un bun național care pierde bani în fiecare secundă, cum se întâmplă în Ghencea. Administrarea stadionului din Ghencea este o gaură pe care nimeni nu vrea să o astupe. 

Dar probabil că la un moment dat se va ajunge și acolo la o soluție de normalitate. Nu mai știu cine stabilește gradul de risc. Poate vin 20 de ultrași de la Cluj cu gânduri războinice, foarte periculoși, dar vom vedea. Sperăm să putem juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj”, a concluzionat managerul general.

Citește și: 

Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”
FCSB
Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”
FCSB
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
Inimadeleu1
Inimadeleu1  •  22 Iulie 2023, 07:12

Greu în ziua de astăzi să fi fcsb-ist,foarte greu.Ai nevoie de atâta răbdare și putere pentru a aștepta un meci pe Ghencea ,dar din păcate anii trec fcsb rămâne fcsb iar Steaua(cu sigla și palmaresul)aproape intacte rămâne cea mai titrată echipă din România. Sunt curios câți dintre fscesebisti simt sau știu că tot ceea ce se întâmplă se datorează faptului că gigel și memeluș vor (încă o dată) să fure iar identitatea,spiritul și unitatea celor de la Steaua?Din ,,păcate,, suporterii fcfcsb sa sunt păcăliți de doi infractori (dovediți) .Păcăliți și duși cu vorba doar pentru a i asigura liniștea .Tot ce încearcă acești infractori de atâția ani de zile se răsfrânge asupra suporterilor. Cât tupeu să ai să spui că suporterii și fotbalistiii sunt cei care suferă, când tot ce fac aceștia nu este decât să dezbine?Nu Talpan este de vină că nu aveți drepturi pe Ghencea(el își apără clubul) dar gigel și memeluș vor să arunce vina pe el doar ca să iasă ei basma curată în fața voastră. Așadar tot ce fac ei este doar să vă manipuleze ,în rest nu contează pentru ei decât numărul de oameni veniți la meci.

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 23:27

Super amuzant filmuletul ala care circula pe net, cu prostul din articol zbierand "revenim acasaaaaa!", apoi apare brusc acea melodie in portugheza (cred) cu refrenul sinonim cu cuvantul "față" in romana, seamana cu UE (Uniunea Europeana).

1945sv0509
1945sv0509  •  21 Iulie 2023, 22:43

Izgoniti dintr-un loc in care nu au fost niciodata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează