FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica recunoaște noaptea furtunoasă din club, după dezvăluirile GSP: "Mi-am ieșit din minți și am exagerat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 00:15

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat pe pagina de Facebook după dezvăluirile GSP.ro cu privire la scandalul de vineri noapte, din clubul Loft.

Oficialul FCSB-ului confirmă cele întâmplate, însă ține să menționeze că n-a avut niciun fel de urmă după acest conflict, ci doar că și-a ieșit din fire la un moment dat. 

"Am ieșit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident.

În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise.

Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea. P.S. Azi dimineață am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învinețit", a fost mesajul postat de MM, adăugând și o imagine. 

1

Citește și: EXCLUSIV MM Stoica și Teodora, scandal monstru în club: "Vă omor pe toți!" » Martori oculari povestesc scene șocante de noaptea trecută: "Zburau pumnii și sticlele sparte!"

Prima reacție a lui Gigi Becali, după megascandalul din club în care a fost implicat MM: "Imaginea clubului e în joc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
thirteen
thirteen  •  12 Noiembrie 2017, 19:09

Nu postezi ceva pe Facebuca sa vada lumea ce prost esti? ca altele sti sa postezi...toate rautatile posibile.Te lauzi tot timpul ,dar lumea nu uita..:Gabi Matei,Elton piticu,Golubovici hand-made etc...toti sunt ai tai.Auzi la el desteptu "Samartean e bun cand fotbalul se joaca pe loc".***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  12 Noiembrie 2017, 11:15

Eiii, asi! Nu si-a iesit din minti, atat il duce mintea ! Dar, toti cei ca el tin in viata o multime de "ziare de investigatie si de analiza" ...

131233867639581
 •  12 Noiembrie 2017, 11:06

Dragi mei, singura chestiune este ca memestoica este mereu si demult iesit din minti!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează