FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a lui Gigi Becali, după megascandalul din club în care a fost implicat MM: "Imaginea clubului e în joc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 21:44

Gigi Becali a oferit prima reacție după scandalul dintr-un club din Capitală în care MM Stoica a fost implicat noaptea trecută, dezvăluit în exclusivitate azi de GSP.ro (DETALII AICI). Patronul FCSB consideră că oficialul clubului are voie să facă orice în timpul liber. 

"Meme a sărit să îl apere pe ginerele său, care s-a bătut cu unii din club, de acolo. Eu aşa ştiu că Meme a sărit să îl apere, nu a început el scandalul.

Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica în timpul liber. Dumneavoastră aveţi dreptate că e şi imaginea clubului în joc şi jucătorii pot să îi imite gesturile, dar era în timpul liber.

La ce te aştepţi când mergi în club? La un pahar de băutură şi se ajunge şi la bătaie. Când mergi la biserică, mergi să te rogi. Asta se întâmplă. Mihai Stoica era în timpul liber, nu este problema mea, dar nu a început el scandalul", a zis Becali pentru Fanatik.

Citește și: CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 08:46

Intotdeauna m-am intrebat care este talcul profund al proverbului: "cine se aseamana se aduna". Din zi in zi gruparea de varf fecesebista ne ofera exemple spre intelegere. Mai bine lipsa!

digei
digei  •  12 Noiembrie 2017, 10:54

Gigele pai asta e imaginea clubului,n-a schimbat-o cu nimic bataia asta.

sexilian
sexilian  •  12 Noiembrie 2017, 09:42

resturile se acopera.........gospodareste.....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează