FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - UNIREA 1-2

Moldovenii au retrogradat după 6 sezoane, dar promit comeback-ul rapid: "Revenim într-un an!" ;)

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Ieşenii au părăsit în lacrimi Liga I, însă conducerea clubului din Copou priveşte deja spre viitor. Şefii au convocat pentru azi o şedinţă de analiză cu antrenorii şi cu jucătorii în care vor pune la punct planul pentru ca echipa să revină în primul eşalon în vara lui 2011.

“Vor apărea schimbări majore la toate capitolele! Echipa trebuie reconstruită şi nu putem să pierdem prea mult timp, fiindcă vrem să ne întoarcem în Liga I după numai un an. Dacă acţionarul majoritar, Mobilis, rămîne lîngă noi, putem realiza obiectivul”, a anunţat preşedintele Cristian Stărică.

Şefii nu ştiu dacă vor continua cu Dumitru Dumitriu, deşi tehnicianul de 65 de ani ar vrea să rămînă. "Trebuie făcută o reevaluare a contractelor fotbaliştilor. Vom vedea cine rămîne, cine pleacă, totul în funcţie de numele celui de pe banca tehnică şi de bugetul pe care o să ne bazăm. Obiectivul trebuie să fie promovarea!", a spus consilierul sportiv Vasile Simionaş.

"Retrogradarea a fost cauzată de erorile dintre tur şi retur. S-a greşit cu întinerirea bruscă a lotului, care a inclus renunţarea la 10 jucători. Grigoraş nu s-a adaptat la Iaşi, lui Dumitriu nu-i putem reproşa nimic"
Vasile Simionaş, consilier sportiv Poli Iaşi

MM Stoica vine la Europa FM
Diseară, cu începere de la ora 22:30, Ovidiu Ioaniţoaia îl va avea ca invitat, la emisiunea Tribuna 0, de la radio Europa FM, pe managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica. Cei care doresc să-i adreseze întrebări oficialului ialomiţean pot suna la numărul de telefon 037.206.95.99. (Cristina Belu)

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (9)
 •  01 Iunie 2010, 16:26
Postat de pe 24 Mai 2010, 08:08

nu-i nici o pierdere ca iasu va juca in "B"mai invata si ei trezitul de dimineata la matineu ca seara sa se uite la meciurile vasluiului

swggi pwula mai tzarane! ia si sapa ca mai ai 3 hectare !

 •  31 Mai 2010, 11:10

Tzarane de Vaslui(dan)!!! Daca Porumboiu pleaca,si balaurii din tarile calde,pleaca la echipe-echipe,tzarane,va re-intoarceti la "plugul din lemn"si morosul de balega ce va caracterizeaza!

 •  28 Mai 2010, 21:37

iasul a retrogradat pentru ca nu a avut antrenori. Grigoras a gresit cu ambitiile lui tampite (a scos jucatori importanti din lot), iar dumitriu era praf oricum. Cel mai cretin o fost starica, tind sa cred ca nu retrogradam cu boca presedinte. macar boca aducea antrenor bun..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează