FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Momentul care ar fi schimbat definitiv Derby-ul! Trebuia eliminat Giedrius Arlauskis?

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

Întreruperea jocului din cauza petardelor pe care le aruncau suporterii dinamoviști a provocat o reacție rar văzută din partea lui Arlauskis.

Portarul lituanian a fost cel care a solicitat oprirea pentru că fusese atins de o petardă, apoi meciul s-a reluat, însă Arla a sesizat că fanii rivalei continuau să arunce obiecte pe teren și a fugit în vestiar!

Gavrilă, o rezervă a lui Dinamo, l-a oprit în gura tunelului, dar goalkeeperul a scăpat din strînsoare și a mers în cabină, ]n ciuda faptului că arbitrul nu fluierase întreruperea jocului!

După 20 de minute de impas, Cristi Balaj a decis continuarea partidei, după un sfert de oră de pauză, și nu l-a sancționat pe Arlauskis. Lituanianul avea deja un "galben", deci un al doilea avertisment l-ar fi eliminat de pe teren!

A fost ultimul derby pe care balticul l-a petrecut în România, pentru că el a semnat cu Watford, grupare nou-promovată în Premier League. Watford e fostul club al lui Tamaș și e proprietatea familiei Pozzo, care mai deține Udinese și Granada.

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, scor 3-1. Golurile au fost marcat de Stanciu cu o dublă, Prepeliță, respectiv Elhamed.

Citește și: REVITALIZAȚI! Stanciu și Prepeliță o dezmembrează pe Dinamo, care o readuce pe Steaua în lupta pentru titlu

Citește și: Chipciu îi ironizează pe dinamoviști și vorbește despre Gigi Becali

Citește și: Argăseală dezvăluie ce i-a promis Nicuşor Stanciu înainte de derby » Ce spune preşedintele Stelei despre Arlauskis

Citește și: Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Citește și: Gâlcă așteaptă pasul greșit al lui ASA: "Sperăm la titlu. Arlauskis era amețit" » Ce spune despre Gigi Becali

Citește și: Alimentați de "ura" cîinilor » Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu mi se pare normal ce au făcut ultrașii lor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (111)
472427729590885
Bucur Ciobanu  •  05 Mai 2015, 16:26

Din filmari se vede ca a spus ceva arbitrului si acesta i-a facut cu mana sa se indrepte spre vestiar.

1585428768396269
Ciprian Ionescu  •  04 Mai 2015, 14:21

Meci decis de nenea Balaj !!! Arlauskis si-a iesit din minti si vroia sa il sugrume pe Nedelcearu...si el le da la amandoi cartonase galbene !!! Nenea Balaj....ala a fost GEST NESPORTIV al lui Arlauskis !! Se pedepseste cu ROSU si multe etape de suspendare !! Al 2 lea penalti este de cascadorii rasului...Se putea da mai bine fault in atac,amandoi jucarori au tinut,numai ca , Cutudean a cazut secerat :)) ... Sper sa va ia ASA TARGU MURES titlul...ca voi a-ti furat destule inainte si dupa 89 !!! Aseara a jucat DINAMO-BALAJ FCSB ..scor 1-3 !!! Nu mai scapam de comunistii astia,care ii manevreaza Diaconu,prieten bun cu Argaseala !! ;)

830754190293108
Cavaleru Gabriel  •  04 Mai 2015, 14:09
Postat de kos_tyn pe 04 Mai 2015, 13:15

cei de la gsp, uitati-va la profesionisti! http://www.dolce-***/fotbal/fotbal-intern/iata-ce-nu-s-a-vazut-la-tv-dinamovistii-s-au-repezit-la-arlauskis-care-fugea-la-vestiare-vezi-imagini-49361/

Iar la al doilea penalty ce-a fost cumetre? Ia zi, ca vad ca le stii pe toate!

Vezi toate comentariile (111)
Comentează