FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Moraes vrea în Giuleşti: "Lăsaţi-mă la Rapid!"

Articol de , - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Brazilianul i-a cerut lui Jean Pădureanu să accepte propunerea din Giuleşti. Atacantul vrea neapărat să ajungă la Rapid pentru a lucra din nou cu Şumudică.

Tratativele dintre Gloria Bistriţa şi Rapid pentru Junior Moraes (23 de ani) au intrat pe ultima sută de metri şi s-ar putea finaliza la începutul săptămînii viitoare. Un rol important în deznodămîntul negocierilor l-a avut fotbalistul brazilian, care vrea neapărat să îmbrace tricoul alb-vişiniu în sezonul viitor.

În ultima vreme, Moraes a discutat mult la telefon cu brazilienii din Grant, care i-au transmis că-l aşteaptă cu braţele deschise. Un alt motiv pentru care atacantul "carioca" vrea în Giuleşti e Marius Şumudică. Antrenorul e cel care l-a adus în România în iarnă, cînd o antrena pe Bistriţa.

Sud-americanul şi-a luat inima în dinţi şi a cerut conducerii ardelene să-l lase la Rapid. "Cred că ar fi bine şi pentru mine, şi pentru club dacă aş pleca. Vă rog să nu-mi puneţi beţe în roate!", i-a transmis Moraes lui Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei. Acesta e de acord să-l lase să plece, însă probleme sînt la suma de transfer. Bistriţa solicită un milion de euro, iar rapidiştii oferă cu 200.000 de euro mai puţin: "Sîntem singurii care îl mai vrem, ar trebui să acceptaţi!".

10 goluri în 17 etape a reuşit Moraes pentru Bistriţa în sezonul precedent, fiind golgeterul Ligii I al returului de campionat

"Pădureanu cere prea mult pentru Moraes, iar noi nu avem nici o garanţie că va marca 20 de goluri la noi. Mai avem şi alte variante, mai ieftine şi la fel de bune"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Alte trei variante
Negocierile pentru Moraes contituie motivul pentru care alb-vişiniii nu au transferat pînă acum nici un alt vîrf. Dacă tratativele cu Bistriţa eşuează, giuleştenii mai au la îndemînă încă trei variante pentru postul de vîrf: brazilienii Cassio (26 de ani, Leiria) şi Marcao (24 de ani, Atletico Goianiense), dar şi slovenul Nejc Pecnik (24 de ani, Nacional Madeira).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dragosrapid
dragosrapid  •  04 Septembrie 2010, 21:02

si cine ar fi si moares asta...?maftei dc nu il luati?

giulestina4ever
giulestina4ever  •  04 Iulie 2010, 14:09

da luati-l ma odata nu mai puneti atata presiune pe jucator.va treziti ca dati si o gramada de bani si nu confirma.ii mai trebuie si timp sa se adapteze,ca nu e Robinho;

daniserbanx
daniserbanx  •  04 Iulie 2010, 11:49

mai bine sa ia niste brazilieni... din brazilia...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează