FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moş Crăciun de septembrie » Dinamoviştii îşi vor primi restanţele salariale în două săptămîni

Pentru unii dinamoviști, septembrie va fi luna cadourilor
Pentru unii dinamoviști, septembrie va fi luna cadourilor

Articol de - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 23:18

Şefii clubului i-au asigurat pe jucători că-şi vor încasa restanţele financiare din sezonul precedent în două săptămîni, la începutul lunii viitoare. Salariile sînt la zi.

Pauza competiţională este aşteptată cu nerăbdare de către mai mulţi dintre elevii lui Stoican. "Vacanţa" cauzată de meciul primei reprezentative cu Grecia, pe 7 septembrie, le va aduce achitarea parţială a restanţelor financiare jucătorilor care s-au înscris la masa credală pentru a-şi recupera diverse sume din sezonul precedent, înainte de intrarea, oficială, a grupării în insolvenţă.

Conducătorii din Ştefan cel Mare le-au transmis fotbaliştilor că se vor regla problemele financiare.

Iniţial, înaintea cantonamentelor din vară, şefii le-au promis roş-albilor că le vor plăti integral datoriile, apoi, în urmă cu 10 zile, înainte de meciul cu ASA (1-1), au revenit asupra ideii, spunînd că nu pot da decît 40 la sută.

Se va ajunge la un compromis, "pentru ca toată lumea să fie mulţumită", acesta a fost mesajul către echipă. Datoriile sînt situate între 25.000 şi 50.000 de lei.

Dacă la datoriile din sezonul trecut sînt probleme, salariile de după intrarea în insolvenţă sînt la zi. În zilele premergătoare întîlnirii de la Piatra Neamţ, "cîinii" au intrat în posesia sumelor din contracte.

7 jucători au de recuperat bani din sezonul precedent: Grecu, Lazăr, Crişan, Bărboianu, Filip, Matei şi Şerban

" Dinamo s-a descurcat bine la Piatra Neamţ, ca joc, cel puţin în partea secundă, cea mai bună repriză din actualul sezon de Liga 1. Pînă acum, "haita" juca pe contraatac, dar în Moldova e evoluat bine pe atacuri poziţionale" (Claudiu Vaişcovici, fostă glorie Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 19:34
Postat de bamse1901 pe 19 August 2014, 09:31

conteaza mult sa fie la zi, au mai multa placere la joc

da, asa e, dar te-ai repetat !.>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 19:33
Postat de conasu_boeru pe 19 August 2014, 10:21

In alte parti jucatorii nu mai cred nici in Mos Craciun nici in iepuras ! Au plecat si au renuntat !

..))))))) nizi macar in Alba ca Zapada de la Poarta Alba nu mai crede oricine..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 19:33
Postat de brancusi pe 19 August 2014, 10:32

Foarte bine,un fotbal romanesc solid presupune si o echipa Dinamo revigorata.In alta ordine de idei,se vorbeste ca banii le vor fi inmanati de catre niste Craciunite si nu de catre niste Mosi.

normal. like pentru fair play.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close