FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, AZI, 20:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moţi joacă pentru antrenor: "Facem totul să-l păstrăm pe Ando!"

Moţi revine cu Braşovul după ce a fost suspendat contra Universităţii Cluj Foto: Alex Nicodim
Moţi revine cu Braşovul după ce a fost suspendat contra Universităţii Cluj Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 00:52

Cosmin Moţi (26 de ani) este conştient că prestaţia echipei în meciurile următoare e decisivă pentru menţinerea lui Ioan Andone la Dinamo

- Cosmin, se vorbeşte că un eşec cu Braşovul ar putea duce la schimbarea antrenorului...
- Tot timpul am jucat pentru noi, pentru suporteri şi, nu în ultimul rînd, pentru antrenor. Sîntem conştienţi că soarta unui antrenor depinde de noi. Dacă nu sînt rezultate, primul care plăteşte este el. Noi încercăm să prindem un loc cît mai sus şi să-l convingem pe Andone să rămînă la Dinamo. Dînsul a spus că dacă nu ia campionatul, pleacă. Noi încercăm, în ultimele meciuri rămase, să-l convingem să continue şi prin asta să terminăm cît mai sus în clasament.

- V-a certat Andone după eşecul cu Universitatea Cluj?
- Dacă ne-ar fi certat, era riscul să cădem în partea cealaltă şi să mergem din rău în mai rău. Ne-a încurajat, ne-a spus că mai sînt multe meciuri pe care le putem cîştiga şi e vital pentru noi să terminăm cît mai sus.

- E decisiv meciul cu Braşovul?
- Există şansa ca la trei zile de la meciul cu Universitatea Cluj să facem uitată acea partidă cu o victorie acum. Am văzut ultimele meciuri ale Braşovului, va fi greu, sîntem conştienţi de asta. Dacă batem acum, se vor şterge toate relele.

- Vă e teamă să nu rataţi calificarea în cupele europene?
- Ne doare să fim pe această poziţie, dar şi faptul că şansele la titlu au rămas doar teoretice. Dar nu avem ce face decît să jucăm, să o facem cît mai bine şi să urcăm în clasament. În momentul de faţă, fotbalul s-a echilibrat, nu mai există echipe mici. Totuşi, nu ne gîndim că am putea rata cupele europene.


1 gol şi o pasă decisivă a bifat Cosmin Moţi în cele 25 de meciuri disputate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

120.000 de euro este salariul anual al lui Moţi în Ştefan cel Mare

"Venind din provincie, te acomodezi mai greu!"
Cosmin Moţi a vorbit şi despre problemele de integrare ale lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu la Dinamo. "Venind de la o echipă de provincie în Bucureşti, e foarte greu şi acomodarea durează, dar sînt doi jucători valoroşi, care cu siguranţă se vor integra repede", a spus Moţi pentru Antena 1.

"Şi nea Ando, şi conducerea au fost supăraţi că n-am cîştigat cu Clujul. O să jucăm meciurile astea şi pentru noi, şi pentru nea Ando, şi pentru suporteri"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

"Urmează o perioadă aglomerată, dar să joci împotriva echipelor din fruntea clasamentului e cel mai frumos! Cu victorii contra lor ne putem reabilita"
Cosmin Moţi, fundaş Dinamo

"Putem aduce suporterii la stadion doar prin rezultate bune. Avem mare nevoie de ei pe acest final de campionat"
Cosmin Moţi, fundaş Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
ovidiu7928
ovidiu7928  •  06 Aprilie 2011, 09:18

jucatori avem antrenoru e o mare problema

redsfighters
redsfighters  •  06 Aprilie 2011, 08:31

Pe Paun ala l-ai terminat de tot !!

redsfighters
redsfighters  •  06 Aprilie 2011, 08:29

La ce experimente face Andone , la ce tactica aplica si la cum joaca astia chiar ar fi o surpriza sa batem Brasovul in groapa .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează