FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-3

Motivul pentru care Gigi a uitat de Giovanni!

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 20:19

Patronul Stelei s-a supărat pe vărul său deoarece acesta i-a reproşat că face public faptul că premiază alte echipe, lucru interzis de regulament

Informaţia conform căreia Gigi Becali s-a certat cu vărul său, Giovanni Becali, i-a luat prin surprindere pe cei din lumea fotbalului. Cei doi păreau mai apropiaţi ca oricînd şi lucrau împreună la transferul lui Junior Moreas în Ghencea! Totuşi, între cei doi a apărut o ruptură bruscă. Gigi s-a enervat cînd a văzut că este contrat pe la televizor de vărul său pe tema premierilor. "Premierea se face în mai toate campionatele, dar nu trebuie să fie ceva public pentru că la noi acest lucru e interzis!" a fost reacţia care l-a enervat pe patronul stelist. În replică, fostul procurator i-a reproşat lui Gigi că-l ajută pe Adrian Mititelu, personaj cu care Giovanni are un conflict mai vechi. Giovanni a spus ieri la GSP TV: "Eu cu Gigi am o relaţie normală. Ce nevoie să am eu de el în conflictul cu Mititelu? Eu pot duce singur acest război!".

Victor e certat şi cu MM
Un alt aspect al relaţiei tensionate dintre Gigi, pe de-o parte, şi Victor şi Ioan Becali, de cealaltă parte, o reprezintă prezenţa lui Mihai Stoica ca manager în Ghencea. MM şi Victor Becali nu-şi vorbesc de mai bine de două săptămîni, impresarul reproşîndu-i stelistului că nu l-a salutat. "Pentru mine nu mai există acest om!", a anunţat Victor Becali.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
gio1
gio1  •  22 Mai 2011, 11:07
Postat de forumeer pe 22 Mai 2011, 04:35

Si ce cauta o stire despre 1 puscarias si 1 interlop intr-un ziar de sport?

un puscarias, un interlop,si un partzar, ca sa fim corecti....

star01
star01  •  22 Mai 2011, 10:03

bravo jiji,ramai numai ruda cu ei...in fotbal e mai bine "fara",lasa-i sa "castreze" puricosii" in continuare!!!

blessy
blessy  •  22 Mai 2011, 08:21

Ooooooooooo ce nenorocire! Fec.alienii-s suparati. Bravo oieru.lui ca se tine tare, numai la Dinamo toti le sunt slugi. Mai mare rusinea! Se aude d-le Badea? Cind auzim ca fec.alienii nu mai sunt primiti pe la Dinamo? Si ce mai cauta acest 'fost procurator' in fotbal? Parca i s-a retras licenta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează