FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-1

Mulţescu iar în pericol » Tehnicianul "cîinilor" ar putea fi dat afară, dacă Dinamo nu-şi revine

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 20:04

Antrenorul de 61 de ani este criticat, oficial şi neoficial, iar continuitatea sa la Dinamo este pusă, din nou, sub semnul întrebării


E clar: Gigi Mulţescu n-are linişte la Dinamo, cum n-a avut nici în precedentele mandate! Echipa tehnicianului de 61 de ani a controlat meciul de la Tîrgu-Jiu, se părea că va izbuti victoria după 6 ani fără succes, în campionat, pe terenul Pandurilor, "cîinii" au avut avantaj trei sferturi din meci, însă au pierdut dramatic cu 2-1. Iar postul lui Mulţescu este din nou în pericol, întrucît şefii nu-l menajează deloc pe tehnician. Ce se reproşează?

1. Căderea fizică din ultimul sfert de oră. "Echipa ar fi trebuit să fie mai proaspătă după trei săptămîni de pregătire. Ce s-a făcut la munte? Unii jucători par că de-abia acum au început pregătirea de vară, or sîntem la jumătatea lui septembrie", au acuzat şefii.

2. De ce n-a fost folosit Rotariu? Golgeterul echipei, cu 3 goluri, toate înscrise după ce-a intrat în partea a doua a meciului. Roti mic a rămas rezervă neutilizabilă la Tîrgu-Jiu. "A fost preferat Lazăr, şters şi în amicale, în detrimentul lui Rotariu, care aduce un plus de incisivitate în faţa porţii", obiectează conducătorii.

3. Şefii s-au exprimat şi pe canalele oficiale. "Nu-s mulţumit nici de joc, nici de rezultat! Dinamo a jucat atît cît a putut. Vom sta să analizăm prestaţia. Echipa care a rezistat mai bine a cîştigat, care a ştiut să-şi valorifice întregul potenţial. Treaba antrenorului e să facă tot ce poate cu lotul pe care-l are la dispoziţie. Orice tehnician îşi are susţinerea lui, de joc, de rezultate. Vom analiza, e de-abia etapa a 7-a, vom vedea ce schimbări vor fi", a declarat preşedintele Constantin Anghelache.


"Am pierdut puncte accesibile, două cu Corona, două cu Viitorul, unde am ratat o mulţime de ocazii, trei la Tîrgu-Jiu. Cu Petrolul va fi o confruntare şi mai tare, toată lumea vrea să bată Dinamo"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

"Locul 9 e o situaţie de moment, jocul contează. Cu două, trei victorii consecutive, putem ajunge pe podium. Echipa e în creştere, e mai bine"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

Ce reproşează Mister
Cornel Dinu a făcut cîteva aprecieri la DigiSport: "Dinamo a reuşit cel mai bun joc din acest sezon, cu excepţia finalului. Omul în plus la mijloc, presingul avansat, agresiv, totul i-a incomodat pe adversari. Dinamo a avut o oră bună, dar n-a reuşit să materializeze acţiunile de atac. M-a surprins rezultatul, dar aşa se întîmpă cînd controlezi jocul şi nu marchezi. Sînt probleme la mijloc şi în atac. Iar eliminarea lui Grecu a rupt jocul. În plus, la schimbări au fost introduşi jucători tineri, Lazăr, Şerban şi Filip. Mai degrabă începi cu tineri şi închei cu cei cu experienţă".


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (79)
eugenrc
eugenrc  •  18 Septembrie 2013, 16:17

Poate ca Mulţescu e razbunarea lui Gigi Becali pe Dinamo. Il plateste sa duca echipa pe pozitii de retrogradare. Sper sa nu se prinda Negoita decat atunci cand va fi prea tarziu. Nu de alta dar tot se plangeau ei de lipsa Rapidului. Asa vor avea sansa sa joace impreuna.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:11

si va fi dat afara in curand !

cobra_z
cobra_z  •  16 Septembrie 2013, 09:18

multescu in momentul asta e cel mai bun pentru dinamo. de ce sa nu avem rabdare ? jocul a crescut foarte mult si doar maniera de arbitraj a schimbat rezultatul la tg jiu. daca dinamo batea , ceea ce era foarte posibil cu 30 minute inainte de final ce mai spuneati ? hai sa nu ne comportam ca niste oameni fara personalitate si sa ne lasam influentati de cei ce vor raul la dinamo , rau insemnand lipsa continuitatii... avem nevoie de aceeasi formula cu antrenor cu tot cel putin un sezon, daca nu doua

Vezi toate comentariile (79)
Comentează