FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-0

Mulţescu nu-l menajează pe Bonetti: "N-are nici o idee, doar noroc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 20:47

Mulţescu continuă războiul cu Bonetti şi spune că Dinamo prestează cel mai slab joc din istoria clubului


Gheorghe Mulţescu, o fostă glorie a lui Dinamo, şi Dario Bonetti, actualul tehnician al "cîinilor", nu se menajează nici o zi. "Mulţescu e o marionetă ghidată să joace într-un anumit fel", a spus italianul după ce "principalul" Astrei spusese că italianul "e zero ca antrenor".

Ieri, Mulţescu a ţinut să precizeze: "Eu am avut o poziţie asupra tacticii, a jocului pentru că am dreptul să-mi dau cu părerea jucînd şi făcînd performanţă la Dinamo. Eu nu am făcut un atac la persoană şi mă gîndesc să-l dau în judecată pe acest Bonetti. E greu de înţeles ce joacă Dinamo cu el. Ce să spui după un meci în care timp de 94 de minute elevii lui nu au avut absolut nici o idee şi nici un şut pe poartă?! Nu îmi aduc aminte vreo echipă a lui Dinamo care să fi jucat atît de slab în toată istoria clubului. Dinamo a jucat mereu ofensiv, s-a bazat pe construcţie indiferent de lot, dar acum văd că ştiu doar să se apere!".

Antrenorul de 60 de ani consideră că, deşi a cucerit două trofee în acest an, pe Dario îl salvează doar şansa: "De cînd e la Dinamo s-a agăţat de victorii în ultima secundă, cum a fost cu Petrolul. A cîştigat numai cu noroc, apoi are tupeul să spună că a jucat bine. Dacă şi conducerea acceptă ideea asta, e treaba lor, să fie sănătoşi!".

3 titluri şi 2 Cupe ale României a cîştigat Mulţescu ca jucător la Dinamo, el fiind şi semifinalist al Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983 - 1984

152 de meciuri şi 38 de goluri a bifat Mulţescu pentru Dinamo

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (19)
xzx
xzx  •  05 Septembrie 2012, 22:48

RUSINE GSP pentru CA STERGETI COMENTARIILE care nu va convin. FORZZA BONETTI SI FARA CLANUL IMPRESARILOR BECALI LA DINAMO.

andreiyiy
andreiyiy  •  05 Septembrie 2012, 13:37

Multescu asta nu stie cum sa faca sa plece Bonetti de la Dinamo doar doar s-or gandi sa il puna pe el E un fel de Stoichita pentru Steaua.

joker_28
joker_28  •  05 Septembrie 2012, 13:03

multescu asta este frustrat chiar si cand castiga!!Ca antrenor zero barat de n ori!!Sluga lui becali care behaie in funtie de cantitatea de telemea primita!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează