FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulţescu vrea să-i ia banderola lui Matei, Negoiţă se opune!

Cosmin Matei nu l-a impresionat prea mult pe antrenorul lui Dinamo
Cosmin Matei nu l-a impresionat prea mult pe antrenorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 22:12

Gheorghe Mulţescu nu înţelege de ce căpitanul echipei nu a avut pic de nerv împotriva Stelei şi admite că ar putea exista probleme în vestiar între el şi jucători.

Au trecut trei zile de la Derby de România, dar lui Gigi Mulţescu nu i-a trecut supărarea pe elevii săi. Principala lui ţintă este Cosmin Matei, pe care l-a certat şi ieri la Digi şi căruia îi va retrage banderola de căpitan.

"Matei m-a deranjat din punct de vedere fizic. Am avut aşteptări foarte mari de la el, trebuia să tragă echipa după el. Nu-mi venea să cred că a apărut această lipsă de potenţă tocmai cu Steaua! Nu trebuie să fim aşa sensibili, ci să fim bărbaţi, să ne revenim şi să jucăm bine! Să nu prinzi o zi bună din punct de vedere tehnic sau să nu respecţi întocmai cerinţele tactice mai înţeleg, dar să nu poţi fizic, să n-ai motivaţie şi să nu tragi de tine într-un asemenea meci nu pot înţelege! O să am o discuţie cu el să lămurim lucrurile", a spus antrenorul de 61 de ani la Fotbal Club.

Mulţescu a fost însă contrazis de patronul Ionuţ Negoiţă: "Cosmin Matei va rămâne căpitanul echipei. E destul de tânăr pentru a fi căpitan, dar sunt convins că pe termen lung se va descurca cu brio".

Jucătorii sînt supăraţi pe antrenor din cauza reacţiilor sale agresive de după meci şi pentru că îi critică mereu după eşecuri în public. Şi Mulţescu admite că există o stare de nervozitate în vestiar: "Nu ştiu dacă am pierdut vestiarul, probabil că o să avem probleme după meciul ăsta, dar o să discutăm civilizat şi o să rezolvăm".

"Steaua a dat două goluri fără să aibă vreo ocazie. Dacă nu luam primul gol, ei nu-şi creau ocazii pînă la final. Bine, exagerez puţin, dar i-am obligat la început să stea sus, unde n-aveau şanse" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bibiloiu
bibiloiu  •  14 August 2013, 10:13

Daca necoita se baga unde nu trebe ......................

60old
60old  •  14 August 2013, 09:25

Doamne ca urâţi suporteri are dinamo! Mă refer la caracter

cobra_z
cobra_z  •  14 August 2013, 08:48

un antrenor care spune ca jucatorul nu alearga ,fiti siguri ca stie ce spune, el vede ce poate la antrenament sau in alte meciuri ...sper doar ca matei a avut emotii care l-au coplesit , nu ca a pus botul la vreun maruntis cu miros de branza de oaie...adevarul e ca a jucat penibil , ca si balgradean

Vezi toate comentariile (6)
Comentează