FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - AUSTRIA VIENA 0-0

Mulţi nervi, puţin fotbal » Clujenii au încasat ieri cinci "galbene" şi două "roşii"

Introdus după pauză, Renan Garcia (dreapta) n-a reușit să ordoneze
jocul clujenilor. FOTO Lorand Vakarcs
Introdus după pauză, Renan Garcia (dreapta) n-a reușit să ordoneze jocul clujenilor. FOTO Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2012 20:49

Celestino, în prima repriză, şi Bastos, pe final de meci, au fost eliminaţi, într-o partidă în care CFR a avut un gol valabil, anulat eronat

Ardelenii au disputat ieri al doilea amical din Antalya, după 10 zile de pregătire fizică. Jorge Costa a trimis în prima repriză o echipă experimentală, o mixtură între rezerve şi titulari. Rui Pedro sau Lionn au fost departe de o prestaţie care să-i impună în primul "11", iar Celestino nici n-a mai apucat să-şi etaleze calităţile, fiind eliminat pentru o intrare dură, în minutul 8. Mijlocaşul a fost înlocuit cu Godemeche, care a ales şi el anonimatul. Clujenii n-au avut nici o ocazie clară în primul mitan. În schimb, s-a evidenţiat Beto cu o paradă de efect la reluarea lui Stankovici (27).

În partea secundă, Costa a schimbat toată echipa, dar elevii săi tot n-au reuşit să ameninţe serios poarta lui Lindner. Nervii n-au întîrziat să apară. Bastos şi Renan au văzut "galben" după o încăierare cu Holland şi Junuzovici. "Animalul" s-a certat apoi cu fanii austrieci prezenţi la meci, iar preparatorul fizic Marco Leite a fost trimis în tribună, după ce a dat o minge în teren, enervat de una dintre deciziile arbitrului.

Chiar şi aşa, CFR putea cîştiga, după un gol al lui Weldon (78), anulat eronat pe motiv de ofsaid. Oamenii lui Costa au accelerat în ultimele 15 minute, Renan şi Bastos fiind cei mai activi în jumătatea vienezilor. Ultimul a fost eliminat uşor, la un fault de joc (85).

"Am fost mulţumit doar de ultimele 20 de minute. Din păcate, arbitrii nu şi-au făcut în mod profesionist meseria"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Am fost nervoşi şi din cauza arbitrilor. E firesc să mai apară astfel de momente, în cantonamente, cînd eşti plecat de acasă pentru foarte mult timp"
Gabi Mureşan, mijlocaş CFR

CFR Cluj - Austria Viena (Austria, I) 0-0
CFR: Beto - Lionn, Maftei, Nuno Diogo, Nicoară - G. Mureşan - Sougou, Celestino, Peralta, Rui Pedro - Kapetanos.
Antrenor: Jorge Costa. Au mai jucat: Stăncioiu, Mincă, Godemeche, Hora, Panin, Cadu, Piccolo, Camora, R. Garcia, B. Sare, Bastos, Weldon, Ronny

INBOX
- Trică a urmărit amicalul de ieri în compania lui Iuliu Mureşan.
- De Zerbi a fost singurul jucător din lotul "feroviarilor" care nu a fost utilizat.
- "Vişiniii" au renunţat la transferul lui Sergio Oliveira, mijlocaşul de 19 ani de la Porto. Acesta a optat pentru Penafiel, unde va juca pînă în vară sub formă de împrumut.
- Weldon va mai rata o singură etapă de campionat. Suspendarea sa de 5 etape a fost redusă la două. Una a fost deja ispăşită, în ultimul meci din 2011, cu Astra.


Citește și:

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Nationala
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2012, 23:16
Postat de superstar20 pe 25 Ianuarie 2012, 07:50

In Romania nu primeau acele cartonase pentru ca au arbitrii lor.CFR-ul meci de meci ar trebui sa joace cel mult in 9 oameni.

Bravos mi-ai placut.Asa ati avea o sansa sa-i depasiti.Oricum in meciul direct asa a fost. Pana una alta nici un jucator de la CFR n-a facut ce a facut Gardos.

46rossi
46rossi  •  26 Ianuarie 2012, 15:29

Astia de la U nu au pagina la echipa lor de comenteaza aici???? )))))) AAAAA..nu, stai k de fapt ei se uita la meicurile CFR-ului nu la cele ale lui U, e mai important pt ei esecul rivalei decat victoria echipei pe acre o sustin. O adunatura de frustrati. Nu se aduna pctele in amicaluri...deci nu conteaza. Se incearca formule de joc...se fac experimente...si la final se trag concluzii....dar ma rog, e greu pt unii sa gandeasca mai complex

woober
woober  •  25 Ianuarie 2012, 16:46

SUNTETI PENIBILI SPUR>CA>TI>LOR

Vezi toate comentariile (19)
Comentează