FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Munteanu în iarnă: "Nu mă duc la Dinamo, mi-au propus un salariu de-mi vine să-i scuip"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, dezvăluie modul cum au decurs în iarnă negocierile privind revenirea lui Cătălin Munteanu la Dinamo.

"Cătălin Munteanu a venit la mine în iarnă şi mi-a zis că vrea să plece la Dinamo. După două, trei zile a venit şi mi-a zis «Nu mai plec în Ştefan cel Mare, mi-au propus un salariu de-mi vine să-i scuip».

Cătălin Munteanu a cîştigat la Braşov mai mulţi bani decît la Dinamo. Noi i-am dat 75.000 de euro la semnătură. Nu se pune problema să-i fi cerut bani lui Dinamo în schimbul lui Cătălin Munteanu", a declarat Dinu Gheorghe la Premium Liga pe GSP TV.

"Eu cred că Munteanu se va întoarce la Dinamo din vară, atunci cînd devine jucător liber de contract. E unul dintre favoriţii mei şi ai lui Borcea", a spus Giovanni Becali.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (7)
otelarul_123
otelarul_123  •  10 Mai 2010, 00:55
Postat de pe 09 Mai 2010, 21:08

otelarul_123: Nimeni nu-ti garanteaza nimic, nici cu 10 facultati. Comparatia ta e idioata in orice caz. Culca-te. sorins: faci comentarii despre o persoana, desi nu ai auzit/vazut ca acea persoana a zis sau nu a zis cea ce scrie gsp.ro.

bine ca imi dai lectii de viata ! am fost am dormit vreo doua ore asa cum ai spus si sunt tot de aceeasi parere ca si inainte .

mihai_s
mihai_s  •  09 Mai 2010, 21:51

eu in locul lui catalin munteanu v-as da in judecata. nu e posibil un asemenea titlu. daca voiati, puteati zice: DINU GHEORGHE: "Catalin Munteanu mi-a zis in iarna ca Dinamo i-a oferit un salariu pentru care merita sa-i scuipe" Nu-i bagati vorbe in gura lui Munteanu, e unul din fotbalistii cu cel mai mult bun simt

 •  09 Mai 2010, 21:09

da ... fotbalistul roman clasic ... cap de derbedeu ... nu de zmeu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează