FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 2-3

Mureşan: "CFR Cluj merită tot respectul meu. Şi nu numai al meu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat victoria obţinută de formaţia sa, 3-2 cu Universitatea Craiova, printr-un gol marcat în minutele de prelungire, din penalty.

"Echipa a intors un rezultat cu un om in minus si merita tot respectul meu. Si nu numai al  meu. Acest meci a insemnat titlul de campioana pentru noi. La pauza nu mai speram, dar cand am vazut in repriza doua ca ei aveau crampe... Mi-era si mila de ei"
, a spus Mureşan la GSP TV.

"Mi-ar plăcea să am în echipă un jucător precum Mihai Costea"
, a mai adăugat el.

Apoi a afirmat la sportro: "Orice şansă părea pierdută cînd a fost eliminat incorect Alcantara. În mod normal, este imposibil de întors un 0-2".

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat victoria obţinută de formaţia sa, 3-2 cu Universitatea Craiova, printr-un gol marcat în minutele de prelungire, din penalty.

"Echipa a intors un rezultat cu un om in minus si merita tot respectul meu. Si nu numai al  meu. Acest meci a insemnat titlul de campioana pentru noi. La pauza nu mai speram, dar cand am vazut in repriza doua ca ei aveau crampe... Mi-era si mila de ei", a spus Mureşan la GSP TV.

"Mi-ar plăcea să am în echipă un jucător precum Mihai Costea", a mai adăugat el.

Apoi a afirmat la sportro: "Orice şansă părea pierdută cînd a fost eliminat incorect Alcantara. În mod normal, este imposibil de întors un 0-2".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
 •  10 Mai 2010, 23:08
Postat de pe 10 Mai 2010, 18:03

nu iti bah rusine ! hotie mai mare ca asta nu am vazut de cand ma uit laforbal..blat pe fata.cat le-ai dat a pauza ??

Probabil nu ai vazut meciul de etapa trecuta DINAMO-TIMISOARA!!!!!Toti cei care criticati CFR-ul sunteti cu totii niste frustrati care nu aveti habar de fotbal dar va dati cu parerea ca niste adevarati experti!!!!In aceasta etapa se vad echipele care au intradevar valoare in acest campionat,care sa recunoastem este cel mai slab din ultimii ani.Acum si-au arătat valoarea echipe precum Timisoara sau Steaua care au castigat mare parte din meciuri datorita presiunilor lui GIGI si IANCU.CIOCU MIC!!!

 •  10 Mai 2010, 21:26
Postat de pe 10 Mai 2010, 18:01

Un blat mai pe fata nici nu se putea...Makar daca s-ar chinui putin..dar dak Iuliu sare cu bani si baga si prietenul lui maghiar inca ceva..nu mai trebuie nici sa se "acopere" blaturile...asa pe FATZA..CFR merita ce?..respect?..haha-pentru ce..pentru fotbalul practicat?..eu ma intreb care fotbal..

Prietene ,uita-te la alte meciuri .Nu te obliga nimeni sa vizionezi cum joaca CFR.In plus esti paralel cu fenomenul

 •  10 Mai 2010, 20:11

Va mai amintiti de Craiova-Rapid 2-2 de la 2-0, cand Steaua devenea campioana ? Diferenta la acel meci a fost ca jumate jucau pentru Steaua, jumate pentru Rapid, pe cand acum, dupa pauza, toti au fost solidari, ceea ce ma face sa cred ca dispozitia a venit de sus ...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează