FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Eşecul cu Dinamo Zagreb e dureros, trebuie să ne trezim la realitate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Preşedintele trupei din Gruia explică eşecul usturător cu croaţii de la Dinamo Zagreb (0-4) şi le cere elevilor lui Mandorlini "să se trezească la realitate".

"Nu am fost proaspeţi fizic. În prima repriza, atunci când am folosit titularii, am jucat bine, croaţii nu au avut nici o ocazie, golul a venit dintr-un penalty inexistent. Repriza a doua am schimbat majoritatea titularilor şi s-a văzut o schimbare, mai ales că adversarii au folosit aceiaşi jucători.

Au fost unele greşeli individuale care mă pun pe gânduri. Eşecul este dureros, ar trebui să ne trezim la realitate, dar eu nu sunt foarte îngrijorat.

Din orice înfrângere trebuie să învăţăm. Am avut o discuţie şi cu antrenorii, în legătură cu pregătirea echipei. Sunt optimist că ne vom bate în retur pentru campionat", a spus Iuliu Muresan.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  05 Februarie 2010, 15:12

Dureros ar fi trebuit să fie pentru voi faptul că ați fost ciuca bătăilor în EL. Voi care vă considerați cei mai tari, cei mai buni ați luat-o pe toate părțile în cupele europene. Acolo e adevărata voastră valoare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează