FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Mi-e teamă de jocurile strategice" :S

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj crede că aranjamentele n-au dispărut încă din fotbalul românesc.

"Sincer, mi-e teamă de jocurile strategice, cel puţin la unele delegări de arbitri îmi pun cîteva semne de întrebare. De exemplu, Sebastian Colţescu ne-a arbitrat de trei ori în ultima perioadă şi aici este vorba de o lipsa de imaginţie, cel puţin.

Prin lumea fotbalului mai circulă zvonuri că unii arbitri sînt ai unei echipe, iar pe noi ne-au arbitrat unii care sînt ai lui X şi Y, însă dacă joci bine, în mod normal te impui", a declarat Iuliu Mureşan la Sport Total FM.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (33)
fotbalfan
fotbalfan  •  31 Martie 2010, 00:03

cati dintre purtatorii ilegali de creier de aici au vazut macar un meci de-al cfr-ului arbitrat de coltescu ? nu e batator la ochi ca individul care a fost aproape de sinucidere ne-a arbitrat de 3 ori in ultimele etape ? cate faulturi dure au fost ieri nesanctionate, cot in gura lui edimar sanctionat doar cu galben. repet, ilegalilor, ati vazut meciul ?

 •  30 Martie 2010, 21:41
Postat de pe 30 Martie 2010, 18:18

NU SUNTEM MITICI SUNTEM LOCUITORII CAPITALEI A-TI VENIT DE VREO CATIVA ANI IN A SI AVETI UN TUPEU FARA MARGINI DACA VA ADUNAM TOATE ORASELE ASTEA MAI MARICELE NU FACETI CAT BUCURESTIUL ASA CA CIOCUL MIC!

vai de capul tai Bei MITICULE vrei un mic sa mearga bine cu miticu si mustarul,sau satzi servim un Blat la vrajeala ta ca sa se asorteze cu tine la scafarlie,parca itzi si vad mufa si orificiul cum plescaie de placere dupa ce a regurgitat din interiorul putregaiului cerebral un comentariu umflat in pene!!PAC PAC SI O SLANINA IN CAP BEi!esti atat de mic cat i-ul de la bei cat despre cotetzul vostru vezi sa nu se imputa de la atata carne stricata care umbla pe strazi prin ferentari!!hai pa!

 •  30 Martie 2010, 20:54

ha ha ha, cine s-a gasit sa comenteze, cea mai ajutata echipa de arbitrii, si echipa care a facut aseara blat, dar na e o strategie si asta sa urli inainte sa te acuze altii

Vezi toate comentariile (33)
Comentează