FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢA DE ANTRENOR

Mutu a luat azi prima licență de antrenor și a vorbit despre viitorul lui. Ce subiect a prezentat la exament + mesaj pentru Andone și jucători

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 18:08

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a intrat astăzi în posesia licenței B UEFA de antrenor, în urma unei probe teoretice susţinute la sediul FRF.

Mutu a povestit în ce a constat această ultimă probă şi a vorbit despre planurile sale de viitor.

Managerul general al roș-albilor a declarat vizavi de subiect:

"Am avut proba teoretică, după ce «practica» a fost săptămâna trecută. Am prezentat fiecare sistemul care ne-ar plăcea să-l vedem la echipa noastră, am prezentat 4-3-3, sistemul care-mi place şi l-am jucat atâta vreme. În special la Fiorentina şi Parma. Momentan, sunt director general la Dinamo, după ce voi avea şi licenţa A mă voi hotărî ce voi face pe viitor: antrenor sau conducător".

Mutu s-a referit și la actuala situație de la club: 

"Apele au fost mereu liniştite aici, dar Dinamo trebuie să menţină o concentrare foarte ridicată. E presiune continuă, suntem Dinamo. I-am felicitat pe jucatori pentru rezultatul cu ACS Poli, avem nevoie de puncte acum, nu de un joc frumos. Va veni şi jocul frumos. Îmi pare rău că echipa a suferit pe finalul jocului, dar victoria e bună pentru moral". 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
blatistu12
blatistu12  •  07 Noiembrie 2016, 23:59

Și eu am luat licență A uefa și nu s- a scris de mine în ziar,dealtfel ca și multi alții. Chiar vreți s-a l vedeți și pe asta mare antrenor?? De ceilalți de ce nu se scrie nimic. Rușine ziariștilor de 2 LEI.

spinoza
spinoza  •  07 Noiembrie 2016, 22:11

Proba practica a dat-o cu chelnerii si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  07 Noiembrie 2016, 20:20

si mutu si dinamu sunt de B

Vezi toate comentariile (7)
Comentează