FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII

N-au avut ce vedea! Emisarii unei echipe de Ligue 1 au venit la Craiova pentru un jucător care a evoluat doar 8 minute :S

Articol de - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 21:16

Emisarii lui Montpellier, campioană în 2012 în Franţa, au venit la Craiova pentru a urmări partida dintre echipa locală, CS U, şi Pandurii Tîrgu Jiu.
Francezii voiau să-l urmărească pe jucătorul gorjenilor, Erico da Silva, titular în acest meci. Brazilianul de 25 de ani putea semna chiar în weekend cu gruparea din Sudul Franţei, dacă nu s-ar fi accidentat încă din minutul 9, fiind înlocuit cu Shalaj.  Erico a fost lovit involuntar de Curelea şi a suferit o comoţie, de aceea nu a mai putut continua partida.

Urmăreşte AICI CSU Craiova - Pandurii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2014, 02:25

ghinion.

fangigi
fangigi  •  25 Iulie 2014, 23:59

A fost ghinion curat, se mai intampla si rahaturi in viata!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează