FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-au bani nici de zambieni! » Bonetti încearcă să aducă trei cîştigători ai Cupei Africii

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 09:18

Dario Bonetti se chinuie să aducă trei fotbalişti cîştigători ai Cupei Africii doar sub formă de împrumut, întrucît politica lui Dinamo rămîne una de austeritate


Dinamo trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Are datorii către bugetul de stat, dar şi către jucători, care încă nu şi-au încasat prima pentru cîştigarea Cupei României, în valoare de 10.000 de euro de om. Bugetul de transferuri este limitat, aşa că se caută jucători liberi de contract sau împrumuturi cu opţiune de transfer definitiv. Este şi cazul celor trei zambieni doriţi de Dario Bonetti: Hijani Himoonde (24 de ani), Nyambe Mulenga (24 de ani), ambii fundaşi, şi mijlocaşul Rainford Kalaba (25 de ani).

Italianul s-a implicat direct, discutînd cu jucătorii, dar şi cu oficialii cluburilor de care aparţin fotbaliştii ce au cîştigat Cupa Africii cu Zambia, şi speră să reuşească transferurile temporare ale acestora. "Este posibil ca jucătorii din Zambia să ajungă la Dinamo, sperăm să îi putem aduce sub formă de împrumut. Rămîne de văzut ce se va întîmpla, nu este nimic concret momentan", a spus Bonetti. Dacă i-ar fi cumpărat pe cei trei, Dinamo ar fi trebuit să scoată din buzunar aproximativ 800.000 de euro, un împrumut fiind mult mai ieftin: 200.000 de euro.


5,5 milioane de euro a încasat Dinamo în ultimul an din transferurile lui Torje, Scarlatache, Bakaj, Diabate şi Liviu Ganea

"Ne rupe fizic la 30 de grade Celsius!"
Dinamoviştii au uitat repede de vacanţă şi au început pregătirea în cantonamentul de la Săftica, acolo unde au programate antrenamente zilnic pînă miercuri. Ieri şi vineri, "cîinii" s-au pregătit la ora 16:00, cînd afară erau peste 30 de grade Celsius. "Ne-a rupt fizic Bonetti pe căldurile astea. Are el o plăcere deosebită să ne antrenăm cînd e cel mai cald. Bine că plecăm în curînd în Austria, unde e mai răcoare!", s-au plîns fotbaliştii.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
dd....
dd....  •  20 Iunie 2012, 18:53

Dinamo traverseaza vremuri grele.Ma mir si acum ca au reusit sa castige cupa Romaniei.Vremurile grele ale clubului alb-rosu,sunt ,,opera''unei conduceri incapabile,ridicole,incompetente,slugarnice fata de mafia impresarilor albanezi(cancerul fotbalului romanesc).Cu asemenea buget si lot de jucatori vom termina pe un loc 6-10.Cred ca va mai dura mult timp pana cand ,,soarele va rasari'' din nou in Stefan cel Mare.

biancorossi
biancorossi  •  19 Iunie 2012, 11:00

bah dar pe toate stirile cu bonetti aveti aceeasi poza? ...))))

cobra_z
cobra_z  •  18 Iunie 2012, 11:01

cacatzii astia de actionari nu sunt in stare sa faca macar comert, iau bani din transferuri, dar nu vor sa cumpere jucatori, vor sa vina gratis...pai in cazul asta si eu vreau sa fiu actionar la Dinamo, hai sa ne unim sa-i dam jos , licitam actiunile catre suporteri si profitul din comertul cu jucatori impartim noi, cei care punem suflet , nu niste parvenitzi care iau doar bani...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează